gidu
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese merhaba,
Benim sitem son 4 günde hit olarak %60 oranında düşüş gösterdi. Ancak google'ın gözüne batacak seo çalışması yaptığımı da düşünmüyorum ki zira anahtar kelimelerdeki sıralamalarımda da herhangi bir düşüş söz konusu değil.
Anahtar kelimelerde herhangi bir sıralama sorunu yaşamazken, hitimin düşmesinin sebebini mantıklı bir izahını yapabilecek varsa çok sevinirim.:confused:
ugly
öğrencilik
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrencilik
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
google bugünlerde kopya içerik bulunduran bazı siteleri sandbox sokuyormuş galiba.Siten kopya içerik mi
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Anahtar kelimelerde sıralaman değişmediyse hitinin düşüş sebebi genel trend düşüşüdür ya da senden ön sırada ki sitelerin içeriği daha doyurucu olduğundan sana kadar hit akışı olmuyordur. Ya da sıralamalara yanlış bakıyorsundur :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
ugly
öğrencilik
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrencilik
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
anahtar kelimende düşüş var mı belki biri çalışma yaptırmış olabilir veya Backlinklerine kontrol ettin mi belki biri anti seo uygulamış olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Güncelleme yakın olduğu için bu kadar telaşlanmaya gerek yok benimde durmadan içerik girmeme rahmen ve üst sıralamalarda çıkmama rahmet hit 300, nolacak bilmiyorum her geçen gün düşüyor , sıralamalara kendi bilgisayarımdan baktım hep genelde ilk sayfadayım, çoğu sıra bulucularda da denedim yine aynı sonuç. Kişisel blog ve tamamen özgün bir site biraz sabredin ya google sizi deniyordur yada güncelleme kapıdadır.