lostyazilim
tr.link

Site Hiti Çakıldı

20 Mesajlar 3.071 Okunma
acebozum
tr.link

gidu gidu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Herkese merhaba,

Benim sitem son 4 günde hit olarak %60 oranında düşüş gösterdi. Ancak google'ın gözüne batacak seo çalışması yaptığımı da düşünmüyorum ki zira anahtar kelimelerdeki sıralamalarımda da herhangi bir düşüş söz konusu değil.

Anahtar kelimelerde herhangi bir sıralama sorunu yaşamazken, hitimin düşmesinin sebebini mantıklı bir izahını yapabilecek varsa çok sevinirim.:confused:

wmaraci
reklam

ugly ugly öğrencilik Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrencilik
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 175
  • Beğeniler 14 / 33
  • Ticaret 2, (%100)
google bugünlerde kopya içerik bulunduran bazı siteleri sandbox sokuyormuş galiba.Siten kopya içerik mi

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
Anahtar kelimelerde sıralaman değişmediyse hitinin düşüş sebebi genel trend düşüşüdür ya da senden ön sırada ki sitelerin içeriği daha doyurucu olduğundan sana kadar hit akışı olmuyordur. Ya da sıralamalara yanlış bakıyorsundur :)
contentwriter

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

ugly adlı üyeden alıntı

google bugünlerde kopya içerik bulunduran bazı siteleri sandbox sokuyormuş galiba.Siten kopya içerik mi

Sitem tamamen özgün. Paravan bloglarım var çok sayıda özgün makaleden backlink alıyorum. Ancak abartarak bir anda değil belirli aralıklar ile düzgün içerik giriyorum ve blogların hepsi bana ait.

Not: Site e-ticaret sitesi ve hit 3 günde, günlük 950 kişiden 250 kişiye kadar düştü.

Ek Olarak:

LikeSend adlı üyeden alıntı

Anahtar kelimelerde sıralaman değişmediyse hitinin düşüş sebebi genel trend düşüşüdür ya da senden ön sırada ki sitelerin içeriği daha doyurucu olduğundan sana kadar hit akışı olmuyordur. Ya da sıralamalara yanlış bakıyorsundur :)

Sıralamalara çok iyi baktım ancak ondan eminim ki sıralamalarda bir değişiklik yok. Anahtar kelimelerimin de genel olarak sürekli kullanılan kelimeler. Dönemsel olarak aranılan kelimeler değil. İsterseniz siteyi ve kelimeleri pm olarak atabilirim.
:confused:

wmaraci
wmaraci

ugly ugly öğrencilik Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrencilik
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 175
  • Beğeniler 14 / 33
  • Ticaret 2, (%100)
anahtar kelimende düşüş var mı belki biri çalışma yaptırmış olabilir veya Backlinklerine kontrol ettin mi belki biri anti seo uygulamış olabilir.

• Üyelik 17.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

ugly adlı üyeden alıntı

anahtar kelimende düşüş var mı belki biri çalışma yaptırmış olabilir veya Backlinklerine kontrol ettin mi belki biri anti seo uygulamış olabilir.

Anahtar kelimelerde yükseliş var ancak düşüş söz konusu değil. Anti seo uygulama da söz konusu değil. Aklım ermedi bu işe. Bir anda bu kadar hit düşüşü gerçekten anormal

SmmPaneliComTR SmmPaneliComTR SmmPaneli.Com.T Kullanıcı
  • Üyelik 20.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Serbest.
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 603
  • Beğeniler 113 / 112
  • Ticaret 5, (%80)
Güncelleme yakın olduğu için bu kadar telaşlanmaya gerek yok benimde durmadan içerik girmeme rahmen ve üst sıralamalarda çıkmama rahmet hit 300, nolacak bilmiyorum her geçen gün düşüyor , sıralamalara kendi bilgisayarımdan baktım hep genelde ilk sayfadayım, çoğu sıra bulucularda da denedim yine aynı sonuç. Kişisel blog ve tamamen özgün bir site biraz sabredin ya google sizi deniyordur yada güncelleme kapıdadır.

• Üyelik 17.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Niqo0 adlı üyeden alıntı

Güncelleme yakın olduğu için bu kadar telaşlanmaya gerek yok benimde durmadan içerik girmeme rahmen ve üst sıralamalarda çıkmama rahmet hit 300, nolacak bilmiyorum her geçen gün düşüyor , sıralamalara kendi bilgisayarımdan baktım hep genelde ilk sayfadayım, çoğu sıra bulucularda da denedim yine aynı sonuç. Kişisel blog ve tamamen özgün bir site biraz sabredin ya google sizi deniyordur yada güncelleme kapıdadır.

İlginç bir açıklama olmuş doğrusu :) Güncellemenin yakın olması hiti etkiler mi onu anlayamadım. Benim sitemdeki sorun son 3 gündür var. Dediğim gibi herşey özgün.

Ayrıca size dikkat etmeniz gereken birşey daha söylemek istiyorum. Kendi bilgisayarınızdan sıralamalara bakarken yanılgıya düşebilirsiniz. Arama yapmadan önce tüm cookie ve arama geçmişinizi temizleyin. Hatta daha da önemlisi google da oturum açtıysanız kapatın. Bunu yapmadığınız taktirde kendi bilgisayarınızda üst sıralarda gördüğünüz siteniz başka bilgisayarlarda alt sıralarda olabilir.

Yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim..

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

gidu adlı üyeden alıntı

Sitem tamamen özgün. Paravan bloglarım var çok sayıda özgün makaleden backlink alıyorum. Ancak abartarak bir anda değil belirli aralıklar ile düzgün içerik giriyorum ve blogların hepsi bana ait.

Not: Site e-ticaret sitesi ve hit 3 günde, günlük 950 kişiden 250 kişiye kadar düştü.

Ek Olarak:

Sıralamalara çok iyi baktım ancak ondan eminim ki sıralamalarda bir değişiklik yok. Anahtar kelimelerimin de genel olarak sürekli kullanılan kelimeler. Dönemsel olarak aranılan kelimeler değil. İsterseniz siteyi ve kelimeleri pm olarak atabilirim.
:confused:

Site ve kelimeleri pm atabilrseniz bakabilirim. Google Webmaster Tools da kullanıyorsanız trafik kaynaklarına girin oradan arama sorgularına oradan üst tarafta son 10 günlük zaman dilimini seçerek bütün hit gelen kelimelere bir bakın . Hangisinde sıralama aşağı yukarı oynamış hangisinden ne kadar hit geliyor . Orası da fikir verebilir . Yoksa sıralama herşey yerindeyken trend de düşmeyen kelimelerde hit de düşmez hele ki %60 oynama mantıklı açıklaması yok.

• Üyelik 17.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Site ve kelimeleri pm atabilrseniz bakabilirim. Google Webmaster Tools da kullanıyorsanız trafik kaynaklarına girin oradan arama sorgularına oradan üst tarafta son 10 günlük zaman dilimini seçerek bütün hit gelen kelimelere bir bakın . Hangisinde sıralama aşağı yukarı oynamış hangisinden ne kadar hit geliyor . Orası da fikir verebilir . Yoksa sıralama herşey yerindeyken trend de düşmeyen kelimelerde hit de düşmez hele ki %60 oynama mantıklı açıklaması yok.

pm gönderildi

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al