mansonmc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar Merhaba
Konuyu doğru yere mi açtım? bilmiyorum ama sorumu dikkate alıp cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.
Benim haftalık olarak yaklaşık farklı sitelerin toplamda 500 600 kelimenin google da sırasını kontrol etmem gerekiyor ve bu işlemi wmaraci nin sıra bulucu uygulaması ile yapmak istiyorum ancak premium üyelik almam gerekiyor. Ben sadece sınırsız sorgulama yapmak istiyorum kelimeleri kayıt etmek istemiyorum. Sizce bunun için bana "Gümüş Üyelik" yeterli olur mu?
Bilgilendirecek olan arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
mansonmc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu programı biliyorum ancak doğru sonuç vermiyor ve bayağı bir yavaş işliyor. Tek tek sonuç aramak benim için problem değil. Premium Üyeliklerden "Gümüş Üyelik " alsam yeterli olur mu? acaba
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Eğer kelimeleri kayıt etmek istemiyorsan yeterli olur hocam.
Makale & Editörlük Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** H**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Gümüş üyelik yeterli olur sanırım. Bende bu site bağımlılık yaptığı için bende tek tek sorgulamayı seviyorum. Toplu sıralama programları var zaten ama gerek duymuyorum. Bu site de sorgulama yaptığın zaman, neler olup bittiğinden de haberdar oluyorsun ister istemez.
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Otomatik sorgu göndermediğiniz ve diğer premium üyelik alan kişileri olumsuz yönde etkileyecek şekilde sistemi kullanmadığınız sürece yeterli olacaktır. Ancak bazı üyelerimiz, özellikle normal hesaba sahip kullanıcılarımız sistemi suistimal etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu da para verip premium üyelik alan kullanıcılarımızı olumsuz yönde etkiliyor.
Mesela en basitinden bir gümüş üyelik alıp 3-4 kişi kullanmaya çalışıyorlar. Bu üyelikleride çok rahat tespit edebiliyoruz. Böyle bir durum yaşanırsa hesabınız durdurulabilir. O yüzden premium üyelik almadan önce sözleşmeyi okumanızda fayda var.
mansonmc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sınırsız sorgulama yapabileceksem "Gümüş Üyelik" almam en doğru olanı.
Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
admin adlı üyeden alıntı
Otomatik sorgu göndermediğiniz ve diğer premium üyelik alan kişileri olumsuz yönde etkileyecek şekilde sistemi kullanmadığınız sürece yeterli olacaktır. Ancak bazı üyelerimiz, özellikle normal hesaba sahip kullanıcılarımız sistemi suistimal etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu da para verip premium üyelik alan kullanıcılarımızı olumsuz yönde etkiliyor.
Mesela en basitinden bir gümüş üyelik alıp 3-4 kişi kullanmaya çalışıyorlar. Bu üyelikleride çok rahat tespit edebiliyoruz. Böyle bir durum yaşanırsa hesabınız durdurulabilir. O yüzden premium üyelik almadan önce sözleşmeyi okumanızda fayda var.
Admin peki bir sistem kodlayıp bir site üzerinden CURL ile yapılsa. Kişi 5-6 Gümüş üyelik açar. Sorgulama başına herkesten 1$alır diyelim. Her hesap günde 20 limitli olsa 20.6 = 120 günde 120 $ etmez mi? Her kullanıcıya sadece bir IP ile giremez mi? Tek bilgisayardan girmek gibi düşünün.
PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net