Şampiyonluğunu kanıtlamış bir galatasaray kadiköy için maça gelir.Gergin geçen bir maç olsa da aslında iki tarafta istediğini alır.3 hafta önceden şampiyon olmuş galatasaray ve sahasında taraftarının önünde şampiyonu yenmiş bir fenerbahçe.

Saha da olaylar oldu,bir birlerine girmeler,küfürler belki hakemlerin yanlış kararları vs.. Bunlar futbolun içinde her zaman olabilicek şeyler olduğunu hepimiz artık biliyoruz futbol severler olarak.

Herkes eğlencesine bakarken kendini bilmez şerefsizlerin yaptıkları aslında herkesin (insanlığı olan) sevinçlerini kursağında bıraktı..

Galatasaray formasını giyen iki kişi sevincini yaşamıs evine giderken Edirnekapı mevkisinde saldırıya uğramış ve bıcaklanarak hasteneye kaldırılmıştı sonrasında üzücü haber geldi Fenerbahçe’ye gönül vermiş Burak Yıldırım hayatını kaybetti..

Hangi akıllı insan bunu yapar ki ? Renkleri geçtim insanlığımızı kayıp mı ediyoruz yoksa ?

Bence artık kaybediyoruz,daha hayatının baharında olan bir kişinin canını almak niye ?

Eğer bu olayların bitmesini istiyorsak kendimizi o kişinin yerine koyup öyle davranmamız gerektiğini düşünmeliyiz,ögrenmeliyiz.! !

Burak Yıldırım’a allahtan rahmet diliyoruz.Mekanı cennet olsun.Ailesine,yakınlarına ve Fenerbahce camiasına başsağlığı diliyoruz.

Kaynak