Arkadaşlar daha önceden sizlere youtube'daki Kazançların Türkiye'ye RESMİ olarak açıklanacağını ve Youtube KANAL Sisteminde değişikliğe gidileceğini açıklamıştım. İlk dediğim Kısa bir süre sonra gerçekleşecek. Ancak diğer dediğim sistem oluşturuldu. Youtube tarafından ABD, Almanya, İlgiltere gibi birçok ülkede faaliyete girdi. Hatta bazı TÜRK kanallarında da bu sistem mevcut... Yeni sistem Şu, Youtube'a para verip Kanal Açıyorsunuz, Para verdikten sonra Örnek olarak Ahmetin kanalında sizin kanalınızın reklamı yada herhangi bir videosu çıkıyor. Bu tamamen youtube'un para kazanma sistemini değiştirmesi demek oluyor arkadaşlar. AYRIYETTEN ÇOK ÖZEL BİR YAZI YAZDIM BLOGUMDA PAYLAŞTIM ARKADAŞLAR;
SİSTEM HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ, DAHA FAZLA KAYNAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN NOT: Yeni sistem hakkında detaylarıyla ilgili bilgi edinmek isteyenler, yukarıda verdiğim Link'e yorum atması yeterlidir (Mail adresleriyle) Bu Mail adreslerinize detaylarla beraber çok özel bilgiler içeren ve 1-2 güne yazacağım makaleyi göndereceğim arkadaşlar.