-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bende çok merak etmişimdir, ama sınırlı deneme süreli gibi kelimeler görünce kullanmak istemedim.
Are you alright?
zego
İnternet Reklamcılığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İnternet Reklamcılığı
-
-
Ad Soyad
E** Ü**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Kesinlikle kullanmayın. İlk zamanlar kazanıyorsunuz gibi gösteriyorlar, ardından bütün paranız gidiyor. Size forex'i nerden duydunuz diye sorsam reklamlar dersiniz. Böyle yerler ancak reklamlar sayesinde ayakta durur, paranın nereden geldiğini de anlıyorsunuz sanırım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bankacılık & Finans
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Evet sürekli olarak reklamlar kısmında çıkıyor. Bu nedenle kullanan birileri var mı diye bu konuyu açtım. Araştırmalarıma göre çoğu kişi zarar görmüş bu sistemden.
Google reklamlarında sürekli bu sistem görünüyor. Dikkatli olmak gerek bu konuda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
sakıncalı bir site kazanıcam duygusuna kapılıp hep kaybediyorsun
Er kişiysen görevin neyse başar,
Zevke, eğlenceye hayvanda koşar. ATSIZ
hmrgbcck
alıııııcan olsun kostok.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sistemi bilmek lazım, ekonomiyi takip etmek lazım, sağlam öngörüler yapmak lazım...küçük paralar forex'de hızla erir. $1000 la girip 3 ayda $14000 yapamazsınız ama 2 günde tüm paranızı kaybedebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Türk milleti çok sağlam ön yargılıymış ben burdan onu anladım :). Borsaya girip 5 katlayan yakın bir akrabam var. Yani olay oraya girmek değil bilinçli atılım yapmak. Borsa ile aradaki tek farkı para birim değerlerine göre kazanıyorsunuz. Çeşitli politik,siyasi,spor ve her türlü ülkesel faaliyetleri takip etmek gerekiyor. Çünkü çeşitli devalüasyon ve ekonomik yükselişlerle baş etmek pekte kolay değil. Ama şunu biliyorum kazanılıyor.. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
wordpressyapalim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bankacılık & Finans
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
o zaman yöntem ve strateji önerisi alalım :)
SeA
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
olay bu kadar basit değil heralde 3 verip 5 almak kadar !
Para kazanmak için piyasalardan,borsadan,ekonomiden haberin olmalı
öngörülü olman lazım diye düşünüyorum...
Ulker
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar bilinçli şekilde forex kullanıldığında paranıza hiç bir şekilde birşey olmaz ben şuanda kullanıyorum zaten gerçek hesap oluşturduğunuzda size bir tane sürekli danışmanlık yapan eğitim veren yol gösteren birisi oluyor ve borsa gibi korkulacak bir durumu yok forexin mesela size 1'e 50-100-200 gibi kaldıraç sistemi ile sizin ufak paralarınızı dahi yüksek miktarlarda gösterip daha fazla kazanmanızı sağlıyor ve ayrıca 10bin tl yatırdınız forexe bir müddette bakamıyacaksınız sisteme talimat verip zarar geçtiğinde 9.800'de dudur hesabımı deyip 9.800 liranız garantide oluyor yani bunu siz ne kadarda kalmasını isterseniz o miktarda kesiyor işlemlerinizi yani mininmum zarar ile kurtulabiliyorsunuz siz uyurken dahi paranız güvence altında oluyor borsa gibi riskli değil sadece takip etmelisiniz para kazanmak için. Paranızın tamamını kaybettiniz mi diyelim o zamanda bazı büyük şirketler ile çalışıyorsanız paranızı itiraz yoluna götürüp geri alma ihtimalinizde %80'dir.