Bir alanda yoğun çalışması yeterli. Ki diğer alanlarda olsa bu sektördeki hemen herkezin az da olsa temel bilgisi vardır diye düşünüyorum.

Daha net açıklamak gerekirse '' Sosyal Medya '' reklamları ve kitle arttırımı olarak 1 kişi sadece bu iş ile ilgilenecek.

Bazı siteler paravan olarak kullanılacağı için ( linkwell döngüsü yapılacaktır ) genelde wordpress alt yapısı kullanıalcak. wordpress konusunda deneyimli ve bununla birlikte az miktarda css ve html bilmesi yeterli. Çoğu sitem hazır ve hepsi ücretli tema yani legal. 1 kişi sadece bu işler ile ilgilenecek.

Hali hazırdaki sistemlerimize ek modüller oluşturabilmek açısından PHP konusunda sıkı deneyimi olan ayrı 1 kişi gerek. Sıkı olmalı sistemler çok komplike (pinaccle ve magento premium vs..)

Seo ve adwors konusunda kendim detaylı ilgileniyorum fakat site sayı olarak çok olduğundan 1 kişi benim yönlendirmem ile benimle birlikte çalışacak. Aşırı detay bilmesine gerek yok eğitilir :)

İçerik editörleri sektöre yabancı olduğundan ilk zamanlar biraz bocalayabilir fakat oda benim yönledirmem ile bu sıkıntıyı aşacaktır diye düşünüyorum. Tüm içerikler hazır günlük olarak verilecektir.

Sonuç olarak tüm çalışan arkadaşlar kendi alanlarında çalışacak fakat biliyoruz ki bunların hepsi birbirini tamamlamakta. Ekip olarak diyalog halinde birbirimizin eksiklerini tamamlayarak güzel ve uzun bir çalışma olacak umudundayım. Sıfır değiliz hemen herşey hazır. Bazıları faliyette bazıları faliyete geçmeyi bekliyor.