akinatör tarzında bir şey yapabilirsin :D
Akinatör nedir? Oyunmuydu.
Mizah blogu aç .
Aslında düşünülebilir çok genel bir şey yapacağımıza mizah blogu iyi bir düşünce. Lakin bu blogda yazacak olan adam ben değilim sanırım :) mizahi dili güçlü birinin yazıyor olması gerekir.
spina bifida adlı üyeden alıntı
Bence işe başlama yönteminiz yanlış. Doğru başlamak işin yarısıdır. Bilgi ve tecrübe birikiminiz, ekibiniz hangi konu ya da konularda çok iyi ise o konuyla alakalı bir site açmanız lazım ki başarılı olabileseniz. Ha bunlar yoksa zaten kimseye birşey veremezsiniz. Sağdan soldan çalıntı alıntı içeriklerle bir yere varılmaz.Sorunuz şöyle olmalıydı:
Şu konularda hatırı sayılır bilgi ve tecrübe birikimim var. Ekibimdeki arkadaşlarım da şu konularda oldukça iyi. Bu konularda bir blog, ticaret ya da forum sitesi açmak istiyorum. Sizce hangisi olmalı? Domain önerileriniz var mı?
Yanlışınız şu:
Domain şu. Bununla ne yapılır?
Bu yanlışa da ancak şöyle cevap verilebilir:
Domain adına göre iş yapılmaz. Bilgi ve tecrübe birikiminize uygun bir domainle işe başlayın.
Domaine göre site değil, siteye göre domain arayışına girin.
Aslında çok haklısınız ama belirttiğim gibi proje belliydi ve domain alındı. Sonradan iptal olunca elimde bu domain kaldı ve değerlendirmek istediğimi ama fikrim olmadığını söyledim.