Merhaba arkadaşlar bugün sizlere youtube kazanç sistemi hakkında bildiklerimi aktaracağım
bildiğiniz üzere youtube kazanç sistemi kısmen türkiye için aktif oldu ve bizde kazanmaya başladık ama nasıl ? youtube kanal ayarlarımızı türkiye olarak ayarlarsak para kazanma seçeneğinin aktif olmadğını göreceksiniz peki ne yapmalıyız ? farklı ülkeleri seçerek bu adımı geçebiliriz tabi ne kadar legal olduğu tartışılır ama yapıyoruz bunu.
peki youtube kanalımı açtım nasıl kazanç sağlayacağım ?tabi kanal açmakla iş bitmiyor bunun için 1 adet adsense hesabına ihtiyacımız var (adsense almakla kim uğrasıcak dediğinizi duyar gibiyim ) çok kolay ! youtube üzerinden adsense başvurusu yaptığımızda max 5 saat içerisinde onay geliyor ve kazanmaya başlıyorsunuz
kazanmaya başlıyoruz dedik dedikte videolarımızı nasıl izlenme alacağız kazanmak bu kadar kolaymı ?kısa süre öncesinde türkiye için reklamlar gözükmüyordu ve bizde yabancı içerik çalışmak zorunda kalıyorduk ancak artık türkiyede reklamlar gözüküyor ve türkçe içerikte videolar'da yükleyebiliyoruz
yüklediğimiz videolar nasıl ve hangi içerikte olmalıdır ?benim yüklediğim ve kazandıran video taktiklerim şu şekilde ( kişiden kişiye değişebilir)
ilk etapta anlık haber videoları yükledim iyide kazandım yabancı ve türkçe haberleri anlık olarak takip ediyordum ve ilk yüklenyen olmak için elimden geldiğince hızlı davranmaya çalısıyordum bildiğiniz gibi güzel bir haberi ilk yükleyen olmak herzaman kazandırır önemli olan ilk yüklemek
yavaş yavaş paranın kokusunu almaya başlamıştım daha çok kazanmak için daha profesyonel yöntemler geliştirmeye başladım
maç özetleri yüklemeye başladım tabi bu videolar telif içeren videoalr olduğu için bir kaç taktik uygulamak gerekiyordu çektiğiniz lig tv maç özeti videosunu yükleme çalışırsanız videoyu yükleyemezsiniz youtube ses ve görüntü algılama sistemi ile videoyu yakalıyor
peki ne yapabiliriz ?bunun için videoyu düzenlememiz gerekicek video üzerindeki telif hakkı olan şirketlerin logolarını video edit programları ile siliyoruz ve yüklüyoruz bingo ! videomuz yüklendi artık maç özetleri videoları ile kazanıyoruz çok güzel ancak bu yüklediğiniz videoları max 24 saat içerisinde siliniz aksi takdirde ban yemeniz kaçınılmaz
evet maç özetleri videoları ilede kazanmaya başladık kazancımız 2ye katlandı artık çıtayı yükseltme vakti geldi
hemen bir program edindim mass video blaster bu program youtube video uploader programlarının en iyisidir !
programın size sundukları toplu video upload, toplu etiket girme, toplu açıklama, youtube toplu download
programın güzelliğine okadar kapılmıştım ki günlük en az 100 adet video listesi oluşturup toplu yüklemeye başladım
peki video listesi nasıl oluşturuz ? güvendiğiniz yabancı ve türkçe video sitelerini dolaşarak birazda sizin becerinize kalmış bu sitelerde en iyi videoları seçip listemize ekliyoruz ve youtube giriyoruz sağlam izlenim alan kanalların videolarını programımız ile indiriyoruz programın bir güzelliği ise videoların etiketlerini ve başlıklarınıda indirmesi bildiğiniz gibi eitket çok önemli ve gün sonunda güzel bir liste hazırladık hepsini yüklüyoruz
peki bu kadar videoyu nasıl hızlı yüklerim windows vps alıyoruz arkadaşlar aylık 40 tl ödeyerek kazancınızı 4 e katlayabilirsiniz
Tüm bunları yaptık kazancımız ne durumda ?ben bu şekilde şuan aylık net olarak 1000 $ 1500$ civarı kazanıyorum. sizde kazanabilirsiniz.
arkadaşlar yukarıda yazılanların tümü tarafımca denenmiş uygulanmış taktiklerdir size kendi taktiklerimi tecrübelerimi olduğu gibi yazdım bu yazıyı okuduktan sonra eminim ki kafanızda birşeyler canlanıcaktır işiniz biraz daha kolay olucaktır biz bu işe başlarken böyle bilgiler yoktu
son olarak muslere06 arkadaşımızın hazırlamış olduğu bu video ile tüm ayarlarınızı sorunsuz yapabilirsiniz
Video
tüm sorunlarınızı aklınıza takılanları cevaplayabilirim elimden geldiğince yardımcı olurum
haftada 1 yada 2 tane bu konu hakkında yazılar yazabilirim.
herkese bol kazançlar bir sonraki yazımda görüşmek üzere yorumlarınızı eksik etmeyin.
Makale bana aittir arkadaşlar.
KAYNAK