Nonloser adlı üyeden alıntı

İzlemiyorum kısmı doğru anlaşılmış ta; izlememenin sebebi neden direk bu şekilde yorumlandı ki? Belkide sansürlü ve yalan dolandan ibaret olan basını okumanın bir anlamı olmadığı için okumuyordur.

Tabiki istese doğru bilgiye erişebilir (biraz zorlu bile olsa) ama bu cümlelerden "haber izlemem tecavüz dizileri izlerim" yorumu çıkmamalıydı diye düşünüyorum.

Türkiye'nin basını da aynı bu şekilde örneğin;

haklılık payı var, Fakat rating gidişatına bakarsak insanların neyi izleyip neyi izlemediğini 3 aşağı 5 yukarı tahmin edebiliyoruz. Medya yayın organlarının çoğu yanlı haber yapıyor burada hemfikirim, lakin şu videoda gösterilen vatandaşlarımızın kendini eğittiği seviyeyi anlamak çok zor değil. Hadi yaşlıları anladım gençlerde var orada, biz şimdi forumumuzda sorsak reyhanlı diyince aklınıza ne gelir diye %95 ime yakını mutlaka patlama ile ilgili birşeyler söyler. Biz doğa üstü güçlerle erişmiyoruzki bu bilgilere.

Tarafsız habercilik bence dünyanın en zor mesleklerinden birisi, ben kendi çevreme baktığımda insanları kendi dertleriyle boğuşur ve kendi halleriyle ilgili dünyadan bir haber görüyorum. Bu benim fikrim ve görüş açım.