KDOGAN adlı üyeden alıntı

Okuduğum bir sihirbazlığı nasıl özgün yazabilirim ?

ÖRNEK

Özgünleştirilecek içerik;

PARMAĞA SİGARA BASMA HİLESİ

Bu numarayı yapmadan önce uyaralım; akıllı adamın yapacağı bir şov değil:) Bu gösteride parmağınıza yanık haldeki sigarayı basıyorsunuz ve hiç acı hissetmiyorsunuz, eğer arkadaşınız da sizden etkilenip parmağına sigara basmak isterse acıdan dolayı avazı çıktığı kadar bağıracaktır. Sizin canınızın acımamasının nedeni ise videoda açıklanıyor.

Kaynak: Tıkla

Özgünleştirilmiş hali;

PARMAĞINIZDA SİGARA SÖNDÜRME NUMARASI

Yapacağınız bu sihirbazlığı uygulamaya dökmeden önce bilmeniz gerekiyor ki bu sihirbazlık numarası akli dengesi yerinde olan insanlar tarafından yapılan numaralardan değildir. Yapacağınız sihirbazlık numarasını uygularken sigarayı bastığınız parmağınız herhangi bir zarar görmemektedir. Bu numarayı yaptığınız sırada sizi izleyen herhangi biri yaptığınız şeyin aynısını uygulamaya kalkarsa sigarayı bastığı parmağı oldukça fazla hasar görür. Peki yanmakta olan sigarayı parmağınıza bastığınızda parmağınız neden zarar görmüyor ? Videoyu izleyerek bu sorunuza cevap bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Video: Tıkla

iyi bir yazarsınız gerçekten. Söylediğiniz şeyleri değerlendiricem ama önce blog siteme biraz bakım yapmam lazım. bir tema ve fazlasıyla içerik. çünkü adsense onaylandı bugün :) diğer sitemde genel blog üzerine. önerebileceğiniz yerli (tercihimdir), yabancı bir tema varsa söyleyebilirsiniz. adres: bonibon

Eqen adlı üyeden alıntı

Nasıl mutlu oluyorsan öyle yap. Bir hosting e bağla öyle açık dursun baktıkça kendini tatmin edersin ben öyle yapıyorum şahsen :) Ne kapatıyorum nede uğraşıyorum :)

boşken hiç mi hiç mutlu olamadığımı söyleyeyim o zaman. şu anda bağladım resellerime ama askıda duruyo işte öyle :)

JackkerL adlı üyeden alıntı

kurayım sana whmcs sistem + güzel bir tema başla satışa dönme bu işten on numara domain başka işlere çekmeye hiç gerek yok.Hatta beraber çalışalım sana yardımcı olurum.

pm at bir örnek gostereyım sana,hazır.

pm gönderildi hocam