JackkerL adlı üyeden alıntı

O kadar maddi olanağın ve bilgin var ise başka şeyler yap,ama sanıyorum ki sen bunun sadece on yüzünü kurgulamişsın.

KDOGAN adlı üyeden alıntı

Bence böyle bir projede yeterince iyi reklam yapabilirsen hem tutturursun hemde para bile kazanabilirsin. Bu tür oyun projelerinde reklam çok önemli hocam :)

Amacım kesinlikle para kazanmak değil, sadece eğlence ve farklı bir şeyler yapmak. Bu proje için herhangi bir maddi olanak gerektiğini sanmıyorum. Host+Domain işi bitirebilir.

1-2 hafta deneyeceğim. Olmazsa zaten bırakırım.

B Ulusoy adlı üyeden alıntı

Tabii ki dene, bir şey kaybetmez, üstüne bir de tecrübe kazanmış olursun. Bende daha önce eğlence amaçlı bir knight online sunucusu açmıştım. Başlarda çok eğlenceliydi. Sonra doğal olarak oyunda birileri birilerine üstünlük sağladı ve geride kalan oyuncular bana çok pis küfürler etmeye başladılar. Sen oyun eşyası satıyorsun da, hile yapmalarına göz yumuyosun da, taraf tutuyosun da bır bır bır bır kafamı patlattılar. Çok büyük hevesle açtığım sunucuyu kapatmak zorunda kaldım. Çünkü sunucu sahibi olmak, admin olmak, düzeni sağlayan kişi olmak kulağa ne kadar hoş gelse de aslında berbat bir iş. Karşılığı küfürle ödenen bir iş.

Çok haklısınız. Yöneticilik oldukça zor bir iş. Sabır çok önemli. Farklı bir şeyler yapmayı seviyorum. Boş geçen zamanlarımda böyle anormal fikirlerle doldurmaya çalışıyorum.