Yeni bir şey kalmadı mı? Bu nasıl bir cahilliktir böyle. 1 günde 1440 dakika var. O 1440 dakikanın 1 dakikasını wired.com'a bakmak için harcasan niye sana direk cahil dediğimi anlar, bu yorumum için bana kızmazsın :) Her gün yeni bir şey çıkıyor ve her gün 1 kişi, belki daha fazlası milyoner oluyor.
Zaman kaybı meselesine gelince, yeni bir fikir, bir yere oturup "Hıımmm yeni bir fikir bulana kadar buradan kalkmamalıyım." diye bulunmaz. Yaşarsın ve yaşadıkların, tecrübelerin sana o ilhamı verir. Ama şöyle de bir şey var ki şans eğitimsiz beyinlere gülmez. O yüzden benim tavsiyem "Yeni bir fikir mi istiyorsun? Yaşa ve öğren."
Zaman kaybı meselesine gelince, yeni bir fikir, bir yere oturup "Hıımmm yeni bir fikir bulana kadar buradan kalkmamalıyım." diye bulunmaz. Yaşarsın ve yaşadıkların, tecrübelerin sana o ilhamı verir. Ama şöyle de bir şey var ki şans eğitimsiz beyinlere gülmez. O yüzden benim tavsiyem "Yeni bir fikir mi istiyorsun? Yaşa ve öğren."
neden kızıyım katılıyorum yazdığına, ben genelleme yapmıştım ama geri alıyorum hergün yeni birsey çıkıyor ama bizden değil ülkemizden değil css yi tam anlamıyla kodlayabilenlerden bu işin ustası ehli kişilerden hersey ingilizce tabanlı olmuş gidiyor eğitimi için ek gelir modeli arıyan birisinden yeni bir fikir bulup tasarlamasını istemen bana yanlış geldi Türk insanları çok zeki birçok çözüm yolu buluyoruz ve bakış açılarımız geniş ama tam anlamıyla bir ingilizce veya kodlama bilgimiz olmadığından dolayı bu fikirlerimizi rafa kaldırıyoruz birçok insan aynı şeyi yapıyor eminimki bu ülkede birçok fikir yeni birseyler bulunmuştur ve aynı gün veya aynı hafta rafa kaldırılmıştır
yazdığımı anlamanız için 2 kere okuyun üstüne birde Bu Videoyu 2 kere izleyin belki ne demek istediğimi anlarsınız
umarım yorumumdan dolayı bana kızmazsın :)