Ben premium olarak aldım temayı fakat warezi varmış sanırsam araştırırsan bulursun arkadaş kurdu hiç sıkıntı yaşamadı şu ana kadar.
Ayrıca tema gerçekten çok iyi, paneli birçok imkan tanıyor.
Ayrıca tema gerçekten çok iyi, paneli birçok imkan tanıyor.
evet hocam walez mevcut ama sakata gelmemek lazım ayrıca belirttiğiniz gibi admin paneli gerçekten çok hoş walez denedim sonra pismanlık yasasından yararlanım echo portal temasına döndüm ücretli satılan ürünün kırılmış hali hayır etmiyor :) :)
Ek Olarak:
Hocam trend-mini temasını kullanıyordum 2 gün öncesine kadar bloğumda. İlk gördüğümde çok hoşuma gitmişti. Ancak hosting firmasının dandikliğinden midir nedir site ara sıra ulaşılamıyordu. O yüzden tam ısınamadım siteme temama. Sonra dedimki başka hosta geçip yeni temayla devam edeyim. Yine trend-miniyle devam edeyim yeni hostta.
Trend- mininin en kötü yanı şu sliderdaki fotoğrafları bir türlü düzgün şekilde ayarlayamam hiç düzgün göründüğünü görmedim. O konuda sizin tecrübeniz var mı?
Trend- mininin en kötü yanı şu sliderdaki fotoğrafları bir türlü düzgün şekilde ayarlayamam hiç düzgün göründüğünü görmedim. O konuda sizin tecrübeniz var mı?
hocam trend mini kullanmadığım için birsey diyemem ama incelemek lazım eminim boyutlandırma vardır siliderde ayrıca hosting firmanızı merak ettim natro isim tescil sadece hosting bu firmalar dışındakiler pek sağlıklı olmuyor ben natro kullanıyorum 2 aydır bir sıkıntı çıkmadı ayrıca destek veriyorlar çok sıkıstığım birsey olursa telefon ediyorum çözüyorlar sağolsunlar :):)