açık konuşmak gerekirse bu benim 5.hesabım ve 2 yıldır kullanıyorum 4 kez açtığımda 2 si açıldığı gibi kapandı :) 2 si de 20 dolar olunca kapandı son hesabımda ne olduysa 2 yıldır kullanıyorum.Sanırım wordpress blog aşırı derecede çoğaldığı için olabilir ben buna yorumluyorum çünki arkadaşında sitesi okey sitesi wordpress 3 kez istek yoladık yok ne hikmetse aynı şey. aynı sorunlar
Ben kapanmasına razıyım ama tek bir cevap bile vermeden, öylece bekletmesi çok saçma geliyor bana.. Şu nedenden dolayı onaylamadık, onaylamayacağız dese bizde ona göre başka bir kanala bakarız. Öyle bir şeyde yok, sürekli hesabınız inceleniyor demesi saçma gelen..
Bu sıralar herkes aynı problemi yaşıyor. Hesapları onay sürecinde bekletiliyor. Sanırım çok fazla kullanım olduğu için yeni yayıncıya ihtiyaç duymuyorlar biraz rahatlamasını bekliyorlar.
Yok bence oda değil, bazı siteleri küt diye onaylıyorlar.. üstelik içeriği bile olmasa bile.. Bizde içerik var, üstelik bir çok danışmanlık ve eğitim firması adwords reklamlarını kullanıyor.. Yani o sitelerin reklamlarının gösterimi için bulunmaz hint kumaşı sitemiz.. ama bizi onaylamıyorlar bir türlü..
Geçen senelerde şirket reklamlarım için adwords kullandım , abuk subuk sitelerde reklamlarımı gösterdiler.. Hiç bir adam akıllı geri dönüş alamadım, şimdi anlıyorum aslında, nasıl bir mantık işlediğini..