-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkdaşlar bir siteye backlink çalışması yapmak veya yaptırmak için kendi sitemiz en az kaç yaşında olmalıdır ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Backlink için yaşın önemi yoktur. Ama siten ilk açıldığı günde yaparsan bu garip olur google bu durumu sevmez. Ortalama 5-6 ayda bir kaç backlink alırsan iyi olur. Ama sakın küçük ve çöp sitelerden, program felan vasıtasıyla backlink alma. pr i yüksek olan sitelerden al. Bide video backlink al.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
ilk haftadan sonra tanıtım yazısı ondan sonra ilk ay bittikten sonra link alabilirsiniz(abartmadan).
bana site adresinizi pm ile gönderebilirmisiniz.
Ukrayna Eğitim Danışmanlığı - Sınavsız Ukrayna Üniversiteleri
https://www.ukraynaegitim.gen.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mobil ve Web Geliştirme
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
En az 3, 4 aylık olsun; bu zaman aralığında index arttırma imkanı varsa, bol bol konu paylaşılsın yeterlidir sanırım.
ヅ
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Yeni siteler için ortalama 3-6 ay arası bir oturma süreci gibi düşünebilirsiniz.Sonrasında azar azar alımlara başlayabilirsiniz...
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Ay muhabbeti eskide kaldı artık. Fazla yüklenmeden ilk günden beri başlayabilirsin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ü** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
İlk süreçte paravan blog backlink çalışmaları ile başlayın akabinde de 1-2 ay sonra footer backlink alımlarına başlayın.
Günlük olarak düzenli bir şekilde içerik girişi yapın.
Makale çalışması - Backlink çalışması - Seo Hizmetleri - Kurumsal çalışmalar yapılmaktadır.
Graph
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webtasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
bu süreyi kendinizde belirliye bilirsiniz sitenizin durumuna göre düşünün ben bunu yaparsam google olağan dışı bir olay oalrak algılarmı ? ona bakın yok site şuan iyi gidiyor içeriğimi düzenli özgün giriyorum diyosan hiçbir sorun olmaz yani sitenizin durumuna göre çalışabilirsiniz
yeterki kendiniz düşünün ben bunu yapıyorum ama bana geri dönüşü ne olur google ne yapar gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben şahsen bir sitenin açılışına göre backlink kasmam, açtığı site ne zaman anında indeks almaya başladıysa o zaman backlink almaya başladım. Siz de takdir edersiniz ki çok az şanslı ve yeni açılan 1-2 haftalık siteler anında indeks alırken, kimisi de 2-3 ay sonra indeks almaya başlar. Fakat, dediğim gibi 1-2 haftalık olup da anında indeks alan çok az şanslı site var. Sizin siteniz o şanslı sitelerden değilse, anında indeks alana kadar beklemenizi tavsiye ederim.
Biraz da ekleme yapıyım; backlinki ne zaman alacağınızı kadar, hangi kritere sahip sitelerden backlink alacağınız, ne tür backlink stratejisi izleyeceğiniz de önemlidir.