Merhaba arkadaşlar,

Ne yazık ki başıma çok üzücü bir olay geldi, geçenlerde web siteme ücretli editör aranıyor şeklinde bir konu başlığını hem wmaracı'nda hem de başka bir web master forum sitesinde açtım, buradan bir arkadaşla çalışmaya başladık çok dürüst çok çalışkan bir arkadaş işini ziyadesiyle yaptı.

Diğer forumdan biri daha konuyla ilgili çalışmak istediğini belirtti, ödemeleri günlük alırım dedi, ben başlığı açarken %100 içerik olması konusunda özellikle hassasiyetimi vurguladım mesajlaşırken de aynı şekilde bu hassasiyetimden bahsettim, mesajlarında gayet resmi profesyonelce cevaplar verdi ve ilk 10 yazısını girdi, okudum gerçekten %100 özgün içerik girmişti hemen ödemesini yaptım.

Sonra arkadaşa güvendim 3 gün arkası arkasına içerik girdi bu kadar hızlı girmesinden şüphelendim önce ama çok da sorun yapmamıştım, sonra girdiği yazılardan birini düzenlerken yazısında bir gariplik sezdim, yazının içerisinde çok fazla eski türkçe kelimeler vardı örneğin geniş yerine enli, o anda yerine lahza gibi kelimeler gördüm, işte zaten ne olduysa tam bu anda oldu;

Girdiği tüm yazıları tek tek açıp kontrol ettim, aman allahım başka bir kaynaktan olduğu gibi alıp sadece belli başlı kelimeleri değiştirmiş, içerik aynı paragrafların yapısı bile aynı.

Çok üzgünüm şu anda tek tek adamın girdiği yazıları düzeltiyor çok sinirlenirsem siliyorum. Siz yerimde olsaydınız ne yapardınız ?