Hocam Projelerin hakkında ki yorumum; Öncelikle amacın iyi bir kazanç elde etmek ise daha farklı yönlere yönelmelisin.. Düşündüğün projeler ise

Video izleme sitesi/ Günümüzde ve geçmişimizde Youtube'i geçmiş bir video sitesi söyler misin 5 yaşındaki çocuk bile Youtube der çünkü popüler olan orasıdır. Oradan kendince bir nevi çalışmaların ile ilerletebilirsin ama Mükemmel bir sonuç beklemen bana göre beklenemez...

Youtube videoları indirme siteleri/ Aslında bunun için iyi bir sistem gereksimine ihtiyacın var çünkü bildiği kadarı ile onlarca video indirme siteleri var bunlardan birtanesi sen olabilirsin eğer bir kere tutturursan artık vazgeçilmez biri olursun.. Bunu öneririm..

Oyun sitesi/ Oyun siteleri artık eskisi gibi rağbet görmemektedir. Nedeni ise Faceook yani sosyal ağlar üzerinden oynanan oyunlar sayesinde artık oyun siteleri baya baya düşüş gösterdi hatta satılık siteler kategorsiisnde oyun siteleri satılmaktadır nedeni ise artık geliri olmayan bir sitelerdir. Bunu da tavsiye etmiyorum..

Faceook Kapak resimleri/ Bu konu ile alakalı iyi bir yapıya sahip olursan iyi bir kitleye sahip olursun nedeni ise Örnek vermem gerekirse Facebook da Ben senin sitenden kapak resmi aldım ve siteme koydum o kapak resimleri üzerinde ufak gözle görülür bir link koymuş olsam orada gören herkes sitene yönelir veya facebook da iyi bir çalışma yaparak belki 10 binlerce hatta 100 binlerce üyeye sahip olabilirsin ama buna baya bir emek ve ekip çalışması gerekmektedir.

Hocam kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem Bunlar benim fikrim sektor konusundaki düşüncelerim bana aittir. Ben ise sohbet kategorisinde uzmanım Bu sosyal ağlar her bir sektörü bitirdi. Tek derdim bunu herkese duyurmak.. :) Saygılar..