ayrıca sunucuya aşırı yüklenme olasılığı olabilir hosting firmanızın size sunduğu ve sizin aldığınız hosting paketinde ki trafik durumuna bakın sınırsız trafik kullanımı vermişmi ? sınırsız verse daha belirli bir kota koyuyor aşırı yüklenme olduğu zaman sıkıntı çıkabiliyor

konu ile alakalı değil ama *****in sınırsız internet verdiği gibi sınırsız diyor 50gb lık adil kullanım kotası koyuyor 50 yi geçersen hız 8 mb den 3 mb e düşürülüyor :D

ayrıca firmanızın koşullarını bilmiyorum ama natro böyle birseye izin vermiyor yani sunucularında resim video proğram depolama gibi şeylere izin vermiyor veya sunucuya aşırı yüklenmede paranızı geri iade ediyor aşırı yüklenmeden kastım aynı anda 100 kişiye izin veriyor ama aynı anda 1000 kişi ye çıkarsa izin vermiyor

hocam sunucuda barındırma ya izin vermiyorlar galiba vps alın diyorlar onlarda para kazanmak istiyor :D

tavsiye olarak ise depolama bulut servislerine bakabilirsiniz html yoluyla dosya çağırma yöntemini kullanabilirsiniz

ben şu anda 13 swf dosyası barındırıyorum hostta ve html yolu ile çağırıyorum ama bunlar önemli değil hani ayda 3-5-9 kişi girip anca bakar flash lara ama sizin dediğiniz aynı anda 1 swf ye 15 kişinin kullanması ve birçok swf yi tek sunucuda barındırmak

bunu denemek lazım hocam firmanız para iadesi yapıyor ise

şu yolla deniyebilirsiniz

sayaç ekleyin yandex metrica kullanın
1-2 swf barındırın ve duruma bir bakın ziyaretçi sayısına oynanma durumana falan

sonra baktınız normal gidiyor 1-2 swf devam edin sunucuda barındırmaya

eğer ziyaretçi normal yüklenme normal ise fazla aşırıya kaçmadan devam edin

swf leri 1 klasörde tutmayın farklı klasörler oluşturun html ile farklı klasörlerden çağırın