Merhaba arkadaşlar,
Şahsen ben web tasarım ile ilgileniyorum hiç birşey bilmeden başladım bu işe artık çok şey öğrendim eklenti yazacak kadar değil tabiki :) ama fikir yürüttüm ve el ile hazırlayabileceğiniz maximum gunde 2 dakıkalık bır gunun fılmı eklentısı yaptım eklentı sayılmaz aslında :) anlatıma geçeyım.
İlk önce beğendiğim bir siteden günün filmi eklentisinin resmini aldım yalnız arkadaşlar burda çok özendim boyutlara felan tam hızada kestim paintle yaptım bu işi print screen ile ekran goruntusu aldım ve gunun fılmı olan bolumu kestı sonra bunu dosya olarak kaydettım wordpress gorunum > bileşenler > metin bölümünün boyutunu yıne aynı ozenı gostererek pixellerini buldum size buradan vereyım ugrasmayın 217 x 232 pixel boyutuna buyutursenız paint aracılıgı ıle gunun fılmı resmını oturacaktır o bolume sonra adobe photoshop cs5 ile açtım o resmı ve gunun fılmı olarak koymak ıstedıgım fılmın resmını gunun fılmı yazısının ortasındakı resme yapıstırdım duzenlı bır sekılde ve gercekten çok guzel professiyonel bir eklentı gıbı durdu :) kolay ve basıt bır cozum burdan anlaması zor olablır ısteyen arkadaslara yardımcı olurum pm atarsanız. Son olarak resmı sıteye upload ettım. Yenı yazı ekle dedım oraya resmı koydum resmı sectım ve lınk ekledım sıtemde fılmın bulundugu lınkı ekledım yenı pencerede aç tikini işaretledım onayladım. Metin bölümünden kodu aldıgım gıbı gorunum > bileşenler > metin yerıne yağıstırdım ve oldu bıttı :)
site: www.filmhdkalite.com siteden bakabilirsiniz örneğine