-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İkinci link bozuk mu, bana mı öyle geldi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SERBEST MESLEK
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Muhtemelen burada insanlara ahlak dersi verenlerin büyük çoğunluğu bu bir açık olsa da olmasa da (ki açık değil, indirim kodudur) en az 10 alan adı kaydederdi.
telaşa mahal yok, bu bir açık değil promosyon kodudur. bir açık bile olsa bu tür şeylerin ulu orta konuşulmasından yana değilim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Resmen açık açık diyerek adamların hakkına geçtiniz.Ayrıca siz zeki misiniz evladım ? Adam senin ip adresinden evini,gittiğin berberi bulur siz burda adamları kazıklamaya çalışıyorsunuz.Siz kimsini oğlum diye sorarlar adama,Burada argo kullanmak istemiyorum,ama yediğiniz bu hakkı burnunuzdan getirir o adamlar.Efendi olun,kendinizi bilini kimlerle dans ettiğinizin farkında olun..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Promosyon kodu kullanılsa dahi bu hakkınız değildir ve yasal değildir,yasal olmayan konularında Wmaracı'nda paylaşılması yasak değil mi , yetkililer konuyu niye silmiyor ?
Ayrıca birde demişsin ki iki ay sonra transfer edin,zaten transfer etmek bir domain parasına denk geliyor,niye böyle bir işe gireyim ki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Bu konuda farkettim ki her şeye inanılmaz balıklama atlayan bir milletiz. Arkadaşlar yazmış açık yok bildiğiniz adamlar indirim kodu dağıtmış. Berberine kadar bulurlar demiş bir arkadaş. Baya baya güldürdü. Sizce bu adamlar salak mı fark etmeyecek mi domainlerin 0.50$ reglendiğini. Düşünmüyor musunuz düşünemiyor musunuz anlamadım.