-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnternette aradım, bulamadım. Televizyonu da pek açmam, zaten haberleri kaçırmışımdır. Sosyal medyada görmüş, bir arkadaşım alkol yasası yürürlüğe girdi, dedi. Konu hakkında bilgisi olan biri bu yasanın içeriğini bize anlatabilir mi? Google' a yazdığımda eski haberler çıkıyor. Yasayı tartışma bakımından da iyi olacağını düşünüyorum bu konunun açılması. Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
CHP’li Dilek Akagün Yılmaz da, “4. Murat döneminde alkol, tütün ve kahveye yasak getirildiğini” anımsatarak, “alkol ve tütünü yasakladınız, merak ediyorum kahveyi ne zaman yasaklayacaksınız” dedi.
Yakında... Yavaş yavaş... :) Kendi geleceğini düşünmeyen tek millet biziz sanırım. Her şey menfaat olmuş. Ne kötü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Yasak olan herşey daha çekici olur, yobaz zihniyetidir, içki satışları patlar, daha kötü bir hal alır. Çok gördük ağzında afyon sakızı çiğneyip poz veren arapları fotoğraf karelerinde, tarikatlarda, haşhaşi güzergahlarında.. Baskılayıcı, yaptık oldu zihniyeti sömürür bizim değerlerimizi; fazladır bu tarz keskin uygulamalar milletime!
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Google Ads.
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Kısacası şuanda yüce Türk Milletinin başında olan cahil KİŞİLER! ağlak kişilerin sunduğu bir önerge yada ne denilir bilinmez.
Ya yemin ediyorum bu sadece gündem değiştirmek için değilse bir şey bilmiyoruz biz. %50 ' miz yine uyuyor. Buna bende dahil...
Reyhanlı olayı belgelerle açıklığa kavuşuyor. Şimdide Türkiye'nin en çok tüketileni alkole mi sardılar.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
seo
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yok artık alkol yasak mı bu insanın kişisel tercihidir allahla arasındaki şeyede mi karışıyolar ne bu hadsizlik o kadar şey yazılır çizilir seçim olsun yine oy alırlar
cagri
Bu kez olacak!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Oyuncu
-
-
Ad Soyad
Ç** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Peki bir kişi de çıkıp sormaz mı "Gece kaçtan sonra vatan topraklarını satmak yasak?" diye... Kömür var, erzak var, seçim günlerinde teşvik nitelikli altın varken bize bunlar müstehak. Ha bu arada ben senede en fazla 3-4 kere alkol alan bir insanım.
1 kişi bu mesajı beğendi.