Untouchable adlı üyeden alıntı

yorumlara bakıyorum da hemen hemen herkes google saçmalamış google aptal google bu google şu demiş anlamıyorum kimde problemin olduğunu google saçmaladı dediğiniz insanlar en iyi şekilde eğitimlerini almış insanlar ve öyle kafasına göre orada işe girebileceği bir yer değil ama nasıl oluyorsa bu kadar üst seviye eğitim almış insanların saçma sapan işler yaptığını iddia ediliyor. Peki soruyorum bu arkadaşlara kime göre saçma neye göre saçma ? hayır google ı çözemiyoruz diyorsunuz çözemediğiniz birşeyinde saçma olduğunu iddia etmek ne kadar doğru bir düşüncedir. google gibi yandex gibi üst seviye eğitim almış insanların girebileceği sistemleri eleştirenlerin yazılarını bilgi amaçlı değil gülme amaçlı okur oldum. ben hayatımda doğru düzgün çelişki görmemiştim ama bu webmaster sitelerinde çelişkilerin babasını görüyorum google a saçma diyene kadar kurduğunuz cümlelerin saçmalığına bakmalısınız bence. Bir şeye saçma demek görecelidir sana saçma gelebilen birşey başkasına doğru gelebilir dünya sizin etrafınızda dönmüyor malesef. Ben yeşili sevmiyorum diye google yeşil renk yapsa ne kadar saçma tasarım olmuş diyemeyeceğim gibi sizinde işinize gelmediği şeylerin gerçekleşmesine saçma demek ne kadar doğru ibretle yazıları takip ediyorum. Teşekkürler.


Ayrıca eklemek istiyorum: sizin amacınız ne önce onu bir sorgulamak gerekir. Siz bildiğinizi yapın yazılarınızı ekleyin zaten ihtiyacı olan sizin sitenizi bulacak neyin telaşını yaşıyorsunuz ki sitenize gelecek ziyaretçi 10bin kişi olsa ne olur ortalama 10 saniye durduktan sonra 1000 kişi gelsin 5 dk dursun daha iyi sizin amacınız hizmetten ziyade para olduğu için isyanlarda olunduğunu zannediyorum şu webmaster sitelerinden adsense başlıkları bile kalkması gerekir aslında ya neyse söylenecek çok şey var da işte.


saçmaladı tabiki alakasız ve içeriği boş siteler 1 sayfaya gelmiş birde bırakın artık şu elin emperyal ülkesin savunmayı orada çalışanlarda senin benim gibi insanlar siz onları çok büyük görüyor olabilirsiniz hatta uzaylıda zanedebilirsiniz ama şu açıkki googlenin tek amacı para ve adwordsta daha çok kazanmak artık bırakın başkalarına özenmeyi övmeyi evet ben diyorum google saçmaladı saçmalamasının sebebide daha çok kazanmak güncelleme dediğimz tüm olaylar hepsi para için yapılıyor googlenin derdi insanlık için daha iyi site daha iyi sonuç olsaydı cocuk ****usu ile mucadele ederdi ama yok cocuk ****osuna reklam yerleştirmeyi biliyor versin devlet amierkan devleti gibi destek bende kurayım bir arama moturunu 500 zeki genç beyin ile 2 senede googlenin türkiyedeki pazar payının yüzde 60 almasam taksim meydanında beni assınlar .................