FilmlerBizden adlı üyeden alıntı



yanlış anlama ama üstadım burda kime sorsan gugılı anladım der :)
yine yanlış anlama, -seni tenkit ederek söylüyorum-, lafım meclisten dışarı;
gugılı gerçekten anlayan insan gerçektende aptal insandır, beyin yoksunudur. çünkü bu kadar saçma, aptalca algoritmaları insanlar gibi düşündüğünü iddia ederek devreye sokuyorsa kaç kişinin böyle düşündüğünü bilmek lazım.

heryer spam dolduysa demekki bu işte bir iş var.

şahsen gugılı hiç sevmem. ona yönelik bir çalışmada yapmıyorum. yandex sayacın istatistiklerine göre edindiğim verilerimdi bu söylediklerim. ve alexa verilerine göre.

şahsi olarak gugılın bu kadar aptalca algoritmalarla kendini bitirmesi ve webmasterları kendinden soğutması benim işime gelir :) sevmiyorum gugılı.

şimdi kolay kolay kimse gugıl için çalışma yapamayacak. yapmayacakta.

bu işten en karlı çıkan yandex olacak. webmasterlar iyice yandexe yoğunlaşacak.


Anlıyorum arkadaşım seni de. Ben 7 yıldır daimi hedefim olarak helal iş yapmayı ve bu SEO sektöründen para kazanmayı amaçladım. Ne kimseye çok fiyat çektim nede olduğundan az - fazla para söyledim.

Bu işi hobi olarak yapıyordum, 5 yıldan fazladır birçok kurumsal firmada çalıştım. Google'i anlamak ne demektir?

Sektörümüz genellikle 1 sayfa ve asıl başarı olan 1.sıraya yerleşmektir. E-Ticaret sektörlerinde ise bu kaçınılmayacak bir işlemdir. Ben Google'i anlıyorum derken onun ne yapmak istediğini, algoritmalarla neyi hedeflediğini anlıyorum... Bunun içinde ayrı bir çaba ayrı bir uğraş vermiyorum. Yakında olabilecek güncellemeleri ve değişimleri şimdiden çalışmalarımın verdiği tepkilerle sezebiliyorum... ;)

Yandex ise neredeyse bir çok algoritma konusunda Google'nin 3 - 5 yıl gerisinde, bir çok konuda ise Google'nin 2 yıl ilerisinde.

Ben bu işten ekmek parası kazanıyorsam işimi hakkı gereği yaparım. Eğer işimi de bu konu ilgilendiriyorsa kim ne derse desin, hatta gerizekalı bile desinler umurumda bile olmaz.

Çok iyi bir maaş alıyorum ve ofisimde patronumdan editörüme herkes bana saygınlık gösteriyor, her konuda bilgi almak ve bir adım sonrasını öğrenmek istiyorsa benden yardım ve destek istiyorlar.

-Bana söylemedin biliyorum ama genel anlamda tenzih ederek söylüyorum- Gerizekalılık beyinsizlik buysa, ben razıyım :)