FilmlerBizden adlı üyeden alıntı

Google bu güncelleme ile (kesin olarak söyleyebilirim ki) spamda olsa link sayısını önemli bir etken haline almış. hemde ciddi anlamda.
genel olarak %45 civarı bir hit düşüşü mevcut.
spam linkli olan ve eskiden berbat olan sitelerim ise %45 civarında bir ilerleme katetmiş. ancak spam link olmayanlar yalan olmuş.
bu socialmonkee gibi yerlerle yapılan oto yorumlarınn linklemelerin falan önemi artmış.

ilk ve en önemli izlenimim budur :)

benzer durumda siteleri olanlar varsa sözlerimi onaylayacaklardır :)

Ek Olarak:

yanlış anlama ama üstadım burda kime sorsan gugılı anladım der :)
yine yanlış anlama, -seni tenkit ederek söylüyorum-, lafım meclisten dışarı;
gugılı gerçekten anlayan insan gerçektende aptal insandır, beyin yoksunudur. çünkü bu kadar saçma, aptalca algoritmaları insanlar gibi düşündüğünü iddia ederek devreye sokuyorsa kaç kişinin böyle düşündüğünü bilmek lazım.

heryer spam dolduysa demekki bu işte bir iş var.

şahsen gugılı hiç sevmem. ona yönelik bir çalışmada yapmıyorum. yandex sayacın istatistiklerine göre edindiğim verilerimdi bu söylediklerim. ve alexa verilerine göre.

şahsi olarak gugılın bu kadar aptalca algoritmalarla kendini bitirmesi ve webmasterları kendinden soğutması benim işime gelir :) sevmiyorum gugılı.

şimdi kolay kolay kimse gugıl için çalışma yapamayacak. yapmayacakta.

bu işten en karlı çıkan yandex olacak. webmasterlar iyice yandexe yoğunlaşacak.


adem123 adlı üyeden alıntı

saçmaladı tabiki alakasız ve içeriği boş siteler 1 sayfaya gelmiş birde bırakın artık şu elin emperyal ülkesin savunmayı orada çalışanlarda senin benim gibi insanlar siz onları çok büyük görüyor olabilirsiniz hatta uzaylıda zanedebilirsiniz ama şu açıkki googlenin tek amacı para ve adwordsta daha çok kazanmak artık bırakın başkalarına özenmeyi övmeyi evet ben diyorum google saçmaladı saçmalamasının sebebide daha çok kazanmak güncelleme dediğimz tüm olaylar hepsi para için yapılıyor googlenin derdi insanlık için daha iyi site daha iyi sonuç olsaydı cocuk ****usu ile mucadele ederdi ama yok cocuk ****osuna reklam yerleştirmeyi biliyor versin devlet amierkan devleti gibi destek bende kurayım bir arama moturunu 500 zeki genç beyin ile 2 senede googlenin türkiyedeki pazar payının yüzde 60 almasam taksim meydanında beni assınlar .................


Google'ın çocuk ****osu içeren bir sitede reklamını gördünüz mü ? Emin misiniz ?