tema gerçekten çok güzel.diğer başlığı ve bunu tamamen okumama rağmen reklam kısmına banner koymayı bir türlü beceremedim.birde twitter butonunun altına hesabımı nasıl ekleyeceğim?follow tuşu koyayım dedim görüntü bozuldu.
sidebar.php'de yukarıdaki kodun tam üstüne istediğiniz kodu ekleyebilirsiniz. Eğer kayma veya bozulma olursa ekran görüntüsü ile birlikte atarsanız yardımcı olmaya çalışacağım :)
Merhaba;
Localde hata alıyoruz temadan hatayı anlamış değilim sorun yok gibi gözüküyor :S
[SIZE=1]Parse error: syntax error, unexpected T_ENDWHILE in C:\wamp\www\wp-content\themes\weblebi\index.php on line 27[/SIZE]
Localde hata alıyoruz temadan hatayı anlamış değilim sorun yok gibi gözüküyor :S
[SIZE=1]Parse error: syntax error, unexpected T_ENDWHILE in C:\wamp\www\wp-content\themes\weblebi\index.php on line 27[/SIZE]
Temadaki sorunlara bakıp düzenleyip tekrar uplaod ettim.
Tekrar indirin.
Weblebi v1.5 Teması İndir
Ben localhost kullanmıyorum bu nedenle deneyemedim. Bir tekrardan kontrol eder misiniz?
java script kodunu değiştirdiğim halde isim email kısmı görünmüyor bende.sadece yorum yazılacak alan var.
Üzerine gelince çıkıyor. Bir sorun yok?
Localhost da bende aynı hatayı alıyorum ve normal sitede de ie de sola doğru kayma var
Ek Olarak: Yardımcı olabilecek arkadaşlar yok mu
Ek Olarak: Yardımcı olabilecek arkadaşlar yok mu
Temadaki sorunlara bakıp düzenleyip tekrar uplaod ettim.
Tekrar indirin.
Weblebi v1.5 Teması İndir
* Bahsettiğiniz IE kaymasının ekran görüntüsünü atabilir misiniz?