Rastignac adlı üyeden alıntı

Bu kadar sığ olmayın be kardeşim ya. Alkolü dinden değil, alkolden sebep olan kötü olaylardan dolayı kötülesen tamam derim de beyniniz yıkanmış, haberiniz yok. Dinler, insanların kolay yönetilmelerinden başka hiçbir sebep için çıkarılmadı. Bana insaları bir arada tutar demeyin. Din yüzünden çıkan savaşlara bakın. Uyanın artık. Öbür dünya değil olay, bu dünya. Öbür dünya diye bir olay yok zaten. Sonu hiçlik.

AcidBunny adlı üyeden alıntı

Bu kadar olmaz din yüzünden insanları dine yöneltmek yanlış bana göre çünkü bu inanç meselesi isteyen inanır. İslam dininde zorbalık ve zorakilik yoktur zaten. Herkes neyi görmek istiyorsa, olaya nasıl bakmak istiyorsa öyle bakıyor böyle yapmayın her iki tarafından gözünden bakarsanız ortadaki yanlışın farkına varacaksınız.

Ben demiyorum. Allahu Teala diyor. Beyni yıkanmış birileri varsa onlarda sizlersiniz. Yaşayabileceğiniz rahatça içip eğleneceğiniz bir çok ülke var.Gidip nasıl yaşamak istiyorsanız yaşayın. Burada artık yok öyle.Nasıl bu zamana kadar inançlı kesim dışlandı kötülendi ezildi.Allahın bir vaadi var ve o vaatte çok yakın haberiniz olsun...

Bu ülke İslam ülkesi ve biiznillah öyle kalacak. Bunu aklınızın bir köşesine sokun.