En bomba transferler yine Galatasaraydan gelecek , sebebi çok aşırı kazanç ve doğru orantılı bütçe ayrılması . Kaldı ki şampiyonlar liginde bu sene hedef daha ilerisi ve kadroyu Süper Ligden çok şl göre oluşturmamız gerekecek.

Alper olayında 5-6m eurolardan alınsaydı bizim için (Galatasaray) iyi olurdu fakat 10 11m euro seviyelerinde zaten çok daha iyi oyuncular alınır Türk olmasından başka bi artısı yoktu bu kadar paralara satılmasının sebebi de yabancı kontenjanıdır yoksa star bir oyuncu dğeil o kapasitede de değil . Kötü oyuncu demiyorum fakat bir yıldız değil o paralara yıldız alınır.

Galatasaray sadece alış olarak değil satış olarak da büyük süprizler yapabilir rakiplerine göre en büyük avantajı da bütçe+ satış geliri potansiyeli.

Ben Fenerbahçeden de büyük transfer bombaları bekliyorum. Geçen sene büyük hayal kırıklığı meydana geldi . Taraftarı da yayıncıyı da memnun etmesi için iyi transferler yapacaktır bir de Aziz inadı faktörü var gerekirse bütçede risk oluşturur ama transfer yapar diye düşünüyorum.