-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
İnşaat Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
L** Ö**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Haber siteleri denilince ilgi alanıma girdi başlık :) aslında işi mantığı Google News kayıt.Google News indexlenmesi çok şaşırtıcı bir haber giriyorsunuz saniyesinde ilk sayfada görüntülü olarak çıkması ziyaretçilerin daha çok tıklanmasını sağlıyor.Burada amaç en iyi haber başlığını sunmak ziyaretçi çekmektir.Şahsen Google News başvurusu yaptım cevapları ise şu oldu RSS gibi aynı haber başlıkları olan haberleriniz var denildi.Ayrıca şunuda belirtmek isterim pek cok haber sitesini hitini sağlayan googleden öte twitter ve sosyal paylaşım sitelerdende aşarı ziyaretci almakta..Hele bir haber sitesi var.Bayan twitter hesaplar acarak 10 bin takipli üyeleri olanlar var günde epey haber paylaşımı var.Sayısı nerde baksanız 100 adet olsa ve takipçi sayısı 10 bin kişi olsa alın size hit :)
abduko
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
makina teknik ressam
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
aslında ben haber sitelerini ön plana getirmesine pek kızmadım kızdığım nokta şu ki görselleri değiştirdi artık sitemize gelmiyor insanlar direk google üzerinden istedikleri resimlere ulaşıp oradan kopyalayıp gidiyorlar ve google artık gözünü sadece paraya dikti ve bu hiç hoş değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
blueffect adlı üyeden alıntı
Adam akıllı bir arama motoru kullanmak istiyorsanız Google'ın ölmesini beklemek zorunda değilsiniz gidin istediğiniz arama motorunu kullanın Google'dan milyarlarca kişi memnun ben de memnunum varsın sitemi ilk sayfalara taşımasın.
cevap bile veme gereği duymuyorum bu yazınıza ...........
Pr 4 - (3) adet sitede ücretsiz tanıtım yazısı
http://goo.gl/ZhW1nH
nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google'ın adı mı değişti?
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)
abduko
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
makina teknik ressam
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşlar konuyla ilgili yorum yapın lütfen rica ediyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dostum sorun ilk sayfa değil istersen sana gösterebilirim benim onlarca sitem birinca sayfada hedef kelimelerinde hemde aşırı rekabeti olan kelimelerden hatta birinci sayfa birinci sırada sadece sorun googlenin tüm güncellemelerinin asıl amacı daha çok kazanmak olduğunu açıkladım derdim birileri ile tartışmak veya birilerini kırmak değil herkes elbette fikrini açıklıyabilir sen googlde menmun olabilirsin bende değilim çünkü googlenin asıl amacının daha çok kazanmak olduğunu söylüyorum ve büyle giderse yakın gelecekte sadece büyük büyük siteler dışında hiçbirimiz ekmek yiyemiyeceğiz.......
1 kişi bu mesajı beğendi.
Pr 4 - (3) adet sitede ücretsiz tanıtım yazısı
http://goo.gl/ZhW1nH