BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Ana sayfa ve konu içerisindeki açıklamaların alt kısmını bir renkle belirlersen gözler yorulmadan okunabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İş Platformu
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
37, (%97)
Hocam menü daha oval duruyor alt tarafta bulunan resimlerin köşelerini de menüye göre daha oval olarak düzenlersen daha hoş olur bence eline sağlık beğendim tasarımı
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam baştaki 2. resimdeki temayı döker misin benim için?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ü** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Onur89TR adlı üyeden alıntı
Genelde insanlar hep ortada kodlaması vs. yokken WP temam nasıl olmuş diye yazıyor. Veya tasarımın footer kısmı yokken tasarımım nasıl olmuş diye yazıyorlar. İşi bitirdikten sonra gururlanmak daha iyi değil mi? Bu kadar uçmamak lazım...
Ben aynı fikirde değilim ortada ciddi bir emek var ve bunun bilir kişilerin huzurunda fikir önerileri ile çok daha iyi bir konuma getirilmesi ve arkadaşın bahsettiği bu sistem dahilinde satışının bir Türk tarafından yapılıyor olması yeterince gurur verici olacaktır.
Başarılar dilerim gayet güzel görünüyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Makale çalışması - Backlink çalışması - Seo Hizmetleri - Kurumsal çalışmalar yapılmaktadır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Elagance
Hocam umarım yanlış anlmazsın ama bu haliyle tasarımın themeforest a kabul edilmesi çok zor.Özellikle widget ve service alanına baktığımda bundan 5 yıl öncesine gidiyorum.Tasarım artık biraz daha flat ui design diye tabir edilen gradient,gölgelendirme,efekt gibi özelliklerin olmadığı sade bir yapıya yöneliyor.Themeforestda da artık bu tür tasarımlar çoğalmaya başladı.
Eğer illaki themeforest gibi bir pazarda satış yapmayı düşünüyorsanız worpresse dökmeden önce tasarımınızı yeniden şekillendirmeniz sizin yararınıza olacaktır.
Kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.