lostyazilim

Wordpress Temam Hakkında Yorumlarınızı Alabilir Miyim?

17 Mesajlar 2.440 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

elegance elegance Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek grafik & web tasarım
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 91 / 33
  • Ticaret 4, (%100)

sosyalmedya adlı üyeden alıntı

Merhaba Elagance

Hocam umarım yanlış anlmazsın ama bu haliyle tasarımın themeforest a kabul edilmesi çok zor.Özellikle widget ve service alanına baktığımda bundan 5 yıl öncesine gidiyorum.Tasarım artık biraz daha flat ui design diye tabir edilen gradient,gölgelendirme,efekt gibi özelliklerin olmadığı sade bir yapıya yöneliyor.Themeforestda da artık bu tür tasarımlar çoğalmaya başladı.

Eğer illaki themeforest gibi bir pazarda satış yapmayı düşünüyorsanız worpresse dökmeden önce tasarımınızı yeniden şekillendirmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Kolay gelsin.

Dostum iyi güzel demişsin çok sağol ama themeforestta tüm temalar dediğin gibi ve azıcık farklılık yapan öne çıkıyor bana sorarsan.. Ben de bu nedenle biraz farklı olsun istedim.. ayrıca wordpress tasarımları 5 sene önce böyleydi sözüne katılmıyorum.. Temanın beyaz versiyonu da var ayrıca o da gayet minimal.. ayrıca vereceğim site örneklerine bakmanı ve flat ui design ile yapılsa bu kadar çekici olur muydu söylemeni rica ediyorum.. Benim tasarım yargılarıma göre flat u design dediğin insanları tek düzeliğe itmekten, karakterlerini yansıtamamalarından başka birşey değil.. Keza iphone5 de bile degradeler, canlı renkler, gölgeler vs. mevcut.. Onu farklı kılanlardan biri bunlar değil mi?

1- www.medipol.com.tr
2- www.denizleasing.com.tr
3- www.zeytinburnu.bel.tr
4- www.beyzapilic.com.tr
5- www.selva.com.tr

wmaraci
reklam

sosyalmedya sosyalmedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 219
  • Beğeniler 28 / 66
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam zaten tasarımın geneline söylemedim onu sadece belirtiğim yerlerin (footer,service alanı) çok hoş durmadığını söyledim.Evet zaten themeforest da binlerce tasarım var ve illa ki tasarımlar birbirine benziyor.Ama site editörleri temaları kabul ederken ilk olarak farklı bir özellik olup olmadığına bakıyor.Eğer teman da özel bir şeyler varsa kabul edilme olasılığın yüksek.Diyelim satış için kabul edildin bu defa kullanıcılar yönelik bir şeyler olması gerek.Kullanıcılarında ilk baktığı şey tasarım.Ben kullanıcıların bunu alması için tasarımında yenilik göremiyorum.
Web tasarımın hangi tarafa yöneldiğini almak ve ilham vermek açısından bu http://fltdsgn.com/ siteye bakmanı tavsiye ederim.

• Üyelik 21.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 91 / 33
  • Ticaret 4, (%100)

sosyalmedya adlı üyeden alıntı

Hocam zaten tasarımın geneline söylemedim onu sadece belirtiğim yerlerin (footer,service alanı) çok hoş durmadığını söyledim.Evet zaten themeforest da binlerce tasarım var ve illa ki tasarımlar birbirine benziyor.Ama site editörleri temaları kabul ederken ilk olarak farklı bir özellik olup olmadığına bakıyor.Eğer teman da özel bir şeyler varsa kabul edilme olasılığın yüksek.Diyelim satış için kabul edildin bu defa kullanıcılar yönelik bir şeyler olması gerek.Kullanıcılarında ilk baktığı şey tasarım.Ben kullanıcıların bunu alması için tasarımında yenilik göremiyorum.
Web tasarımın hangi tarafa yöneldiğini almak ve ilham vermek açısından bu http://fltdsgn.com/ siteye bakmanı tavsiye ederim.

mesajımı editledim.. bakabildin mi o sitelere? Ayrıca dostum yenilik dediğin retina ready sharp grafikler olacak, responsive tasarım olacak (farklı çözünürlüklere uyum sağlayabilen) , 5 farklı anasayfa varyasyonu olacak, h etiketleri ve içerik fontlarını kullanıcı kişiselleştirebilecek, sınırsız sidebar oluşturabilecek, üstteki arama kısmı önerili olacak, boxed ve full width versiyon olacak, layerslider, nivoslider, flexislider, 3d slider gibi slider seçenekleri olacak, servis ikonlarını kişiselleştirebilecek, farklı sayfa yerleşimleri için birçok shortcodes (kısa kodlar olacak), portfolioda sadece filtreleme ile çalışıyo themeforest daki sitelerin. ben sadece templatemonster da bulabiliyorum her sayfaya ayrı portfolio galerisi oluşturup tıklanınca ürün mantığı ile detay sayfasına giden tasarımları. sayfaya include_category mantığı ile istediğin ürün veya portfolio kategorisini çekebileceksin. Her portfolio / ürün sayfasına istediğin gibi yazı girip kategori bazında seo yapabileceksin. Bunlar az şeyler mi? Ayrıca themeforest daki binlerce sitenin herbirinin tasarım veya işlevsellik adına yeni bişi yapması imkansız. Oradakiler mucit değiller ki değil mi :)

sosyalmedya sosyalmedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 219
  • Beğeniler 28 / 66
  • Ticaret 0, (%0)

elegance adlı üyeden alıntı

mesajımı editledim.. bakabildin mi o sitelere?

Evet baktım.Hocam ben gradient,shadow devri kapandı artık tasarımlarda kullanılmıyor demiyorum.Halen bir çok büyük site kullanıyordur doğrudur.

Benim demek istediğim nokta, şuan için aşırıya kaçmadıkça sadeliğin tasarımında ön plana çıktığı bir zaman.Eğer küresel pazarda satmayı düşündüğünüz bir tasarımınız varsa bu gerçeği göz önüne getirmelisiniz.Şuan için oldukça moda olan flat ui design yarın abartılmaya başlanınca etkisini kaybedecektir(Yarın responsive designdan daha hafif ve hızlı bir yapı çıktığında responsive akımın yok olacağı yada evrim geçireceği gibi).Ama bence bugün iyi satışlar yapmak istiyorsak bu akımı kullanmak daha mantıklı.

wmaraci
wmaraci

Mertcan Mertcan Hayat kısa, kuşlar uçuyor Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yatırım
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 5426
  • Beğeniler 39 / 1529
  • Ticaret 38, (%100)
Valla genel anlamda göze güzel geliyor. Göz yoran bir tema değil. Eline emeğine sağlık.
elegance

kişi bu mesajı beğendi.

Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.

• Üyelik 21.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 91 / 33
  • Ticaret 4, (%100)

Mertcan adlı üyeden alıntı

Valla genel anlamda göze güzel geliyor. Göz yoran bir tema değil. Eline emeğine sağlık.

sağol dostum..

3525 3525 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2967
  • Beğeniler 1073 / 440
  • Ticaret 0, (%0)
Satamazsan bana sadece mavili sürümünü versen yeter.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al