sosyalmedya adlı üyeden alıntı
Merhaba ElaganceHocam umarım yanlış anlmazsın ama bu haliyle tasarımın themeforest a kabul edilmesi çok zor.Özellikle widget ve service alanına baktığımda bundan 5 yıl öncesine gidiyorum.Tasarım artık biraz daha flat ui design diye tabir edilen gradient,gölgelendirme,efekt gibi özelliklerin olmadığı sade bir yapıya yöneliyor.Themeforestda da artık bu tür tasarımlar çoğalmaya başladı.
Eğer illaki themeforest gibi bir pazarda satış yapmayı düşünüyorsanız worpresse dökmeden önce tasarımınızı yeniden şekillendirmeniz sizin yararınıza olacaktır.
Kolay gelsin.
Dostum iyi güzel demişsin çok sağol ama themeforestta tüm temalar dediğin gibi ve azıcık farklılık yapan öne çıkıyor bana sorarsan.. Ben de bu nedenle biraz farklı olsun istedim.. ayrıca wordpress tasarımları 5 sene önce böyleydi sözüne katılmıyorum.. Temanın beyaz versiyonu da var ayrıca o da gayet minimal.. ayrıca vereceğim site örneklerine bakmanı ve flat ui design ile yapılsa bu kadar çekici olur muydu söylemeni rica ediyorum.. Benim tasarım yargılarıma göre flat u design dediğin insanları tek düzeliğe itmekten, karakterlerini yansıtamamalarından başka birşey değil.. Keza iphone5 de bile degradeler, canlı renkler, gölgeler vs. mevcut.. Onu farklı kılanlardan biri bunlar değil mi?
1- www.medipol.com.tr
2- www.denizleasing.com.tr
3- www.zeytinburnu.bel.tr
4- www.beyzapilic.com.tr
5- www.selva.com.tr