Büyük uğraşlar sonucu bir türlü onaylatamadığım Adsense hesabım bugün itibariyle onaylanmış durumda... Doğru adımları izleyerek sizlerde hesaplarınızı onaylatabilirsiniz.
Hangi değişiklikleri yaptım derseniz ?
Öncelikli olarak sitenin arayüzü tamamen değişti. Menüler, dinamik bir şekle büründü.. İsteyenin istediği şeyi kolayca bulabilmesi sağlandı. Site haritası eklendi. Azda olsa içinde kopya içerik barındıran tüm yazılar, taslak kısmına alındı. 7 - 8 adet tamamen özgün içerik daha eklendi ve başvuru tekrar gönderildi. Yaklaşık 1,5 aydır önce cevap yazmayan sonrada red eden google hesabımı onayladı.
Bunları yazıyorum ki, çok sık aynı sıkıntılarla karşılaşan benim gibi arkadaşlar oluyor. Ve bu durumun ciddi manada çok sıkıcı olduğunu biliyorum. Onun için herşeyden önce sabretmek lazım. Google'ın sizden istemiş olduğu şeyleri harfiyen uygulamak lazım. Bu şekilde yaptığınız zaman sonuç olumlu oluyor.
Ama şimdi bir başka sorun var. Doğru reklam yerleştirme nasıl yapılır ? nasıl reklamlardan maksimum fayda alınır. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Sitem imzamda ki site, reklamlar sağ sütun ve yazı içlerinde şuan.. Ama pek içime sinmiş değil.. Başka nasıl bir yerleşim olabilir sizce ? Görüşlerinizi bekliyorum..