Merhabalar, imzalarda olan çizgiyi gif yapmak istiyorum. Fakat şöyle bir problem var ben aşağıda vermiş olduğum kodu postbit_legacy ekledim. Bir deneyeyim dedim kendi imzamı oluşturdum, görünmüyor imzam ve diğer üyelerde de imza çizgisi değişmedi nasıl yapabilirim acaba? Güncellemem gereken bir yer mi var?
Hocam normalde kod images/imza.png url otomatik veriyor site sanırım düzeltmeye çalıştım fakat olmadı. Normalde kod düzenli fakat hiç bir şekilde çıkmıyor.
Hocam normalde kod images/imza.png url otomatik veriyor site sanırım düzeltmeye çalıştım fakat olmadı. Normalde kod düzenli fakat hiç bir şekilde çıkmıyor.
Dostum değişmemesi normal çünkü sen postbit_legalcy kullanmıyorsun. Sen postbit kullanıyorsun.
Düzenlemelerini, postbit kodlarında yapman gerekiyor ki değişsin..
Postbit: vBulletin 2 sürümünden sonra gözüken postbittir Postbit_legalcy: vBulletin 2 sürümünde gözüken postbittir ve postbit solda dik şekilde gözükür.
Postbir legalcy yapmak istersen: vBulletin seçenekler - Biçim ve dil ayarları - Mesajları vBulletin eski sürümde göster seçeneğini değiştirebilirsin. Yanlız dediğim gibi postbitin solda dik çıkar.