admin adlı üyeden alıntı

Adobe After Effects ile yapıldı. Tamamen sıfırdan yapmak yerine videohive'dan şablon alıp düzenledik. Beğenen arkadaşlar aşağıdaki bağlantıdan proje dosyasını satın alabilir:

>> http://videohive.net/item/typographic-company-promo/127047

Çok fazla özel mesaj geliyor. Hepsini cevaplamaya çalışıyorum ancak arada cevaplayamadıklarımda oluyor. Zaten bu tarz konular için özel mesaj atmayıp konu açmanız daha iyi olacaktır. Bu sayede cevaptan sadece bir kişi değil, herkes yararlanır. Forumlarında amacı bu değil midir zaten?

Hocam yanlış anlaşılmasın, burasının kalitesinin farkındayız, yoğunluktan dolayı cevaplanmamış olabileceğini düşünmedim. Çünkü bir bakıma %100 bilgi paylaşımını da gerçekleştirmeme hakkınız var. Arayüzünüz dahil herşey çok güzel. Bilgi amaçlı konuları gördükçe daha da çok bağlanıyorum buraya. Bazı konuların da özel olabileceğini düşündüğüm için o şekilde bir cevap yazdım. Bu konuyu cevaplamanız çok güzel oldu. Eminim herkesin aklına takılan bir konudur. Bu kaliteyi ve arayüzü koruduğunuz sürece eminim işleriniz yolunda gidecektir. İşleri toparlayınca premiuma bende geçeceğim. :rolleyes:

Teşekkürler.