netbozum
tr.link

Wm Aracı Premium Üyelik Videosu

9 Mesajlar 2.349 Okunma
acebozum
tr.link

interplus interplus Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 40 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba Arkadaşlar wm Aracı premium üyelik tanıtım videosu gibi bir video, zor değilse çok fazla bilgi gerektirmiyorsa kendim yapmak istiyorum nasıl ve gerekli programlar nelerdir eğer zor çok fazla bilgi gerektiren birşeyse önerebileceğiniz yapan arkadaş varmı ?

Wm Aracı Premium Üyelik Video su: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m_q9a9CbZmk

googleasistan
reklam

kelebek kelebek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 3142
  • Beğeniler 60 / 764
  • Ticaret 5, (%100)
Adobe after efecs galiba

• Üyelik 10.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 40 / 21
  • Ticaret 1, (%100)

kelebek adlı üyeden alıntı

Adobe after efecs galiba

after effects kullanımı hakkında çok fazla bilgim yok kısa zamanda da çözebileceğimi sanmıyorum kulanabilen yapapilen arkadaş varmıdır acaba.

kelebek kelebek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 3142
  • Beğeniler 60 / 764
  • Ticaret 5, (%100)
Forumda yapabilen biri mevcuttu yanlış hatırlamıyorsam.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 40 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
Bulabiliriz inş. kendisini

JigSaw JigSaw Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)

interplus adlı üyeden alıntı

Bulabiliriz inş. kendisini

Admin'e bu konuda pm attım ancak geri dönüş yapan olmadı. Konu açmayı da saçma buldum, çünkü cevaplanmayacağına kısmen emindim. Hazır siz konu açmışken, bu isteği bende tekrarlamış olayım.

Bu video hangi program ile yapıldı ?

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
After Effects derim. Uzun zaman önce birkaç ürün koymuştum, siteye ilan da koymuştum, vakit bulursam ek olarak ilave ederim post içerisine.

http://www.youtube.com/playlist?list=PLA9C361E2984DF70A

Bu tarz videolar After Effects ürünüdür, eğer kafanızda bir taslak mevcut ise, rahatlıkla yardımcı olabilirim. Yalnız şunu unutmayın, ticari amaçla kullanacaksanız mantık değişir, kişisel kullanımda sorun yok ancak "commercial" dediğimiz kullanım tipinde kullandığınız taslak, alt yapı müziği gibi tüm faktörlerin size ait olması gereklidir ;)

Ek Olarak: Buyrun 7 Kasım 2012'de eklemişim, vay be dedim görünce.

http://wmaraci.com/forum/grafik-tasarim-genel/hazir-taslaklar-firma-introlari-59081.html

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

bd bd WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2010
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek 2
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 4926
  • Beğeniler 784 / 3954
  • Ticaret 18, (%100)
Adobe After Effects ile yapıldı. Tamamen sıfırdan yapmak yerine videohive'dan şablon alıp düzenledik. Beğenen arkadaşlar aşağıdaki bağlantıdan proje dosyasını satın alabilir:

>> http://videohive.net/item/typographic-company-promo/127047

keremsamet adlı üyeden alıntı

Admin'e bu konuda pm attım ancak geri dönüş yapan olmadı. Konu açmayı da saçma buldum, çünkü cevaplanmayacağına kısmen emindim. Hazır siz konu açmışken, bu isteği bende tekrarlamış olayım.

Çok fazla özel mesaj geliyor. Hepsini cevaplamaya çalışıyorum ancak arada cevaplayamadıklarımda oluyor. Zaten bu tarz konular için özel mesaj atmayıp konu açmanız daha iyi olacaktır. Bu sayede cevaptan sadece bir kişi değil, herkes yararlanır. Forumlarında amacı bu değil midir zaten?

JigSaw JigSaw Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)

admin adlı üyeden alıntı

Adobe After Effects ile yapıldı. Tamamen sıfırdan yapmak yerine videohive'dan şablon alıp düzenledik. Beğenen arkadaşlar aşağıdaki bağlantıdan proje dosyasını satın alabilir:

>> http://videohive.net/item/typographic-company-promo/127047

Çok fazla özel mesaj geliyor. Hepsini cevaplamaya çalışıyorum ancak arada cevaplayamadıklarımda oluyor. Zaten bu tarz konular için özel mesaj atmayıp konu açmanız daha iyi olacaktır. Bu sayede cevaptan sadece bir kişi değil, herkes yararlanır. Forumlarında amacı bu değil midir zaten?

Hocam yanlış anlaşılmasın, burasının kalitesinin farkındayız, yoğunluktan dolayı cevaplanmamış olabileceğini düşünmedim. Çünkü bir bakıma %100 bilgi paylaşımını da gerçekleştirmeme hakkınız var. Arayüzünüz dahil herşey çok güzel. Bilgi amaçlı konuları gördükçe daha da çok bağlanıyorum buraya. Bazı konuların da özel olabileceğini düşündüğüm için o şekilde bir cevap yazdım. Bu konuyu cevaplamanız çok güzel oldu. Eminim herkesin aklına takılan bir konudur. Bu kaliteyi ve arayüzü koruduğunuz sürece eminim işleriniz yolunda gidecektir. İşleri toparlayınca premiuma bende geçeceğim. :rolleyes:

Teşekkürler.
bd

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al