JigSaw
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kriminolog
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Temanızı şahsen beğenmedim. Uzun vadeli iş yapacak bir tema değil. Google dan gelen ziyaretçi, içerikten faydalanır faydalanmaz, forumunuzu terk edecektir. En fazla 2-3 konu bakılır çıkılır. Bu kişisel görüşümdür, tecrübemle de sabittir. Uzun vadede bu temayla devam ettiğiniz vakit, sonucun bu şekilde olduğunu siz de göreceksiniz.
Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bence gayet hoş görünüyor yalnız on-off ları biraz küçültürseniz daha iyi olur :) paylasmayı düşünüyormusunuz ?
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela vermez kul azmadıkça...
JigSaw
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kriminolog
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tercih değil, forum kategorisinde başarılı olmak için profesyonel bir tasarıma ihtiyacınız var. En basiti, o kadar paylaşım butonunu wmaracı yerleştirmiş olsa, profesyonel bir çalışma olur muydu? Sade, gözü yormayan renk ve kolonlar, çizgiler... vs vs. Yüksek kalite projelere ulaşmak adına kendinizi geliştirmek istiyorsanız ideal. Ama bu haliyle amatör bir tasarım olduğunu düşünüyorum. Başlangıç seviyesinde hissi veriyor. Özetle ben beğenmedim. Daha çok geliştirilmesi gerekiyor. Bunu da tecrübe edinmeniz için zamana ihtiyacınız var.
Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Dzinerstudio temaları gibi kullanıslı ve hoş görünüyor unutmassan sevinirim :) ısrar ediyorum :) takıldığın bi yer olursa yardım edebilirim forever smf :)
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela vermez kul azmadıkça...