-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
php yazılımcı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar.
Biliyosunuzdurki adberl Daha öncesinde E-Mail ile üyelikleri kabul ediyordu.ancak Bazı nedenlerden dolayı bu özellik Otomatikleştirildi.artık sistem üzerinden Kayıt olabilirsiniz.
ayriyetten;
Her yeni üyemize ( sitesini ekleyip İlk tekil hitini alan kullanıcımıza ) +5 TL Teşvik Ücreti hesabına gecilicektir.
Siz Hala adberl İle Tanışmadınızmı?
Minimum Ödeme Tutarı 10 TL ' dir.
Ödeme İstenildiğinde Mesai Saatleri İçerisinde 24-48 Saat içerisinde ödemeniz yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Hocam yanlış anlamayın da isminizi ne duydum, ne bir tanıtım var, biraz daha açıklama yaparsanız daha ilgi çekici olabilir, ayrıca lütfen sitenizdeki hataları da gözden geçiriniz, ilgi duyan arkadaşlarda güvensizlik oluşmasını engellemiş olursunuz, teşekkürler.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Ufak bir tanıtım yazısı, oranlarınız, gösterim sayaçlarınız veya yaptığınız ödemeler vb. gibi konularda konuyu güncellemenizi tavsiye ederim. Site konusunda da hassas olmanızı tavsiye ederim, keyifli çalışmalar ;)
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Minimum ödeme tutarınız nedir hocam?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
70, (%100)
Yapmayın böyle açılış böyle tanıtım olmaz. Neden olmaz hemen sıralıyorum:
1- Şu adneed scriptini kullanmayın artık, kullanacaksanız biraz düzeltin bari. Site berbat halde. 10 yaşındaki kişi bile siteyi rahatlıkla editleyebilir. Ayrıca yakında sizin site güme gidecektir.
2- Adberl ile tanıştınız mı? Siz Hala adberl İle Tanışmadınızmı? Bunlar nasıl cümleler. İlk önce bir tanıtım yapın şöyle açıldık şöyle yaparız. Sitemiz şurasıdır. Destek almak isterseniz şuraya girin gibi birşeyler yapın.
Üstünüze alınmayın ama son 2-3 aydır önüne gelen reklam sitesi açıyor. Nasılsa beleş script ortalıkta var artık. Açıklarla dolu ama çoğu kişi kullanıyor. 10 yaşındaki çocuklar bile reklam sitesi açıyor. Böyle şeyler yapmayın. Yapacaksanız profesyonel işler yapın.
imza yok...
AliAkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Herkes bilgi ama siz yinede bilgi eklememişsiniz.