Mesajını okuduğumda oyunlar1.com ile ilgili bir çalışan olduğun kanaatine vardım.

Kazandıkları parayı adam akılı işlere harcasalardı şimdi bu durumda olmazlardı, adamlar senelerdir aynı arayüzü kullanıyorlar hata ve hata siteyi bile güncelemiyorlar. Benim verdiğim sadece bir örneklemeydi, parayı nerede yedikleri hiç umrumda değil. Oyunlar1 boyutuna ulaşamıyacağım konusunda da kimse garanti veremez istersem olur ama onlar gibi davranıp hiç bir yenilik yapmazsam olamam tabi.

Boş yazıyorsun yani.

LikeSend adlı üyeden alıntı

Paraları "karı kızda" yemeleri ne demek yani Allah aşkına ? Google kimsenin babasının malı değil ki gün gelir sende bir kusurlu harekette bulunursun sende ceza alabilirsin garantin mi var ?

Bu paraları yedikleri "karı ve kız " ı nerden biliyosun ?

Hiç bir zaman oyunlar1 boyutuna ulaşamadığından kendini asmıyorsun da ulaşıp kaybedince mi asacaksın ? Yeterince kazanmışlardır ve farklı alanlarda girdiğin sitelerden bir kaçı da onlara aittir zaten

Yani siteler düşmüş önemli değil de Allah kimseyi sizin gibilerin diline düşürmesin. Şu muhabbetleri okurken şaşırdım kaldım . Adamları tanımam etmem iyi birileri de olmayabilirler belki ama delikanlı adam tutup da bu kadar ucuz iftira-dedikodu-çamur yapmaz . Bence senin derdin onların yaptıklarını iddaa ettiğin şeyleri yapamamak.