-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Kendi kişisel fikrimi belirteyim, siteniz için söylemiyorum yanlış anlamayın ama bu oyun sitelerinin %95'i hep aynı tip siteler yapıyor, tasarım, kategori, oyun başlama alanı.. Kısaca farklı birşey yok, farklı olmaya çalışın yeter bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
tasarım ve programlama
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet bu acıdan düşünmemiştim ama aslında benim sitenin ilk kurulma amacı herkezde var benimde olsun adıda muratoyun olsun du :) zamanla günde 10 kişi 20 kişi girerken bugün 600 kişi girmeye başladı son bir hafdadır da siteyle ilğilenmeye başladım oyun ekliyorum acıklama yazıyorum diğer blog sitelerimde link paylaşıyorum ama çooook acemi olduğumda ne yapacağımı kesdiremiyorum google da indexlenen sayfalar back linkler böyle şeylere çok yabancıyım duyduğuma göre oyun sitelerine backlik için milyarlar arcıyorlarmış benim öyle bi bütcemde yok zaten goole adressim de yok bir kaç deva baş vurdum kabul edilmedi ama en azından kendi sitelerime tarafik sağlayabilirim diye düşünüyorum... Diyer siteler de olmayan ne ekleyebilirim ki yada google için ne yapabilirim?