Ölü sayısı 2 ye ulaştı haberleri geliyor , ayrıca geceden beri izliyorum 5 de hiç bir şey yok iken orada bulunanlar polis şiddetine maruz kaldı . Durum bence şu an basit bir direnişi çoktan geçti ülkenin bütün onurlu sanatçıları da duruma destek veriyor . Korkak medyanın haberlerde 30sn ile geçiştirmesi , dha nın polisin pisliklerini videolardan kırparak gizlemesi de ayrıca ne kadar dandik bir ülkede yaşadığımızın kanıtıdır. Bu gün semtte bir kaç kişi ile görüştüğümde olan bitenden dolayı orada bulunan sivilleri suçlu bulmalarının böyle bilmelerinin sebebi de kuşkusuz satılmış sahipli tasmalı medyadır. Kimse bütün gece ne olup bittiğini orada nasıl insanların kimlerin bulunduğunu göremedi , okan bayülgenin sahnede kitap okuyarak insanların sessiz sedasız festival piknik havasında ki duruşlarını göremedi . Sürekli olarak polise taş atan gösterici görüntüleri yayınlıyorlar fakat işin aslı bu değil. Gece polis şiddetinden kaçanların tırmanmak istedikleri duvar canlı yayında gözlerimin önünde yıkıldı insanlar altında kaldı yaralananlar oldu , bunun polislere söylenmesine rağmen üstlerine üstlerine vahşice biber gazı bombaları atanlar da insan olamaz , kimse çıkıp da emir kulu demesin vicdanı olan o emri de görevi de kabul etmez . Sabah müdahale başladığında orada bebekli aileler çocuklar da vardı . Orada polislerin asıl görevi insanların güvenliğini sağlamak iken bunlar insanların hayatlarını tehlikeye attı . Haksızlığa susan dilsiz şeytandır bence kimin elinden ne geliyor ise yapması gerektiği gündeyiz . Hiç birşey yapamıyorsanız facebook twitter hesaplarından olan bitenlerin gerçek yüzünü arkadaşlarınızla takipçilerinizle paylaşın . Bir avm uğruna halkını bu duruma düşüren devlet de benim devletim olamaz poliste benim polisim olamaz ne saygı gösteririm ne şehitliklerine üzülürüm . İyisi kötüsü de kalmadı artık iyi olanları şu görüntülerden sonra işine devam ediyor olamaz. İhtiyaç da denmesin kimse aç kalmaz şu rezilliklerde kendimi maşa olarak kullandırmaktansa limon satar yine rızkımı kazanırdım. Utanmadan çıkıp müdahale yok diyor vali , aynı anda canlı yayında ibb kameralarından dahi çatışma boyutunda müdahaleler olduğunu görüyorum . Koca adam gözlerimize baka baka yalan söylüyor . Bu olaylar anca dandik ortadoğu ülkelerinde bu boyutta olurdu demek bizi o seviyelere kadar düşürdüler.

Dilerim Taksim Tahrir olur ve bu zalimlerin elinden kurtulur Türkiye. Bütün illerden eylem haberleri destek haberleri geliyor İzmirde mahşeri bir kalabalık sokaklara dökülmüş Trabzondan Mersine her yerde durum aynı . Umarım kimse geri çekilmez ve bu zulüm son bulana kadar da meydanlar dolu kalır .

İnternet sitelerimizden destek olabileceğimiz fikirler projeler var ise de ben hazırım , gece aralıksız olarak olan biteni canlı yayınlayacağım , olay hakkında fikri olmayanlar da bir şekilde izleyerek gerçeği görmüş olurlar . 1 kişi bile gerçeği görecek olsa benim için başarıdır.