"Gaz bombası atmaya devam ederseniz biz de size müdahale edeceğiz" demiş an itibariyle harbiye ordu evi! Kaynak : Pınar Öğün

Aralıksız takip ediyorum polis bu saldırganlığı devam ettirdikçe daha fazla insan artık yeter diyerek sokaklara iniyor , dün geceye göre kalabalık 100 kat fazla , gündüze göre 50 kat . Bölgede ki polis sayısı yetersiz kaldığından İstanbul anadolu yakasından onlarca otobüs dolusu polis sevkiyatı yapılıyor .

Medya neden susuyor ? Vali çıkıp olaylar yatıştı derken belki 20 den fazla noktada çatışmalar vardı madem devlet haklı neden yalan söyleniyor ? İnsanından bu kadar korkacak ne yaptılar acaba diye açın bi araştırın .

Kendi halkına zulmeden bir iktidar meşruiyetini yitirmiştir diye sağda solda sayıklayan vanminutcu şimdi nerde ? Siyasisi medyası 3 maymunu oynuyor sanki hiç birşey yokmuş gibi davranıyor .

Ortada tek suçlu varsa bu iktidardır onun elinde oyuncak olmuş valisi polisidir . Kamyon kamyon biber gazı sıktılar çıkış sebebi de halka ait bir parkı avm yapmaya kalkmaktı . Polisin tutumu bu olmasaydı şu olaylar asla ve katta bu kadar büyümeyecekti . Şu an artık mevzu park mevzusu değildir başkaldırıdır direniştir rejime karşı duruştur. Halkına böyle davranan polise devlete halk da böyle davranır . Suriye halkı Esadı istemiyor denileceğine bir içeri bakılsın Türkiye halkları bu iktidarı istemiyor %50 oy almış olması diğer %50 nin hiçe sayılması anlamına gelmez . Yok ben hiçe sayarım arkadaş diyen olursa da iç savaşa sebep olur şekil A da göründüğü durumlar yaşanır. Halkın %50 si baskı altında Diktatörlük rejimi yaşamak istiyor diye bende baskılara katlanmak zorunda değilim , halinden memnun olan susar kafasına sopayı yerken önündeki makarnayı kaşıklar .

Olayları Norveç , Almanya , İsveç falan filan gibi ülkelerin kanalları canlı yayınlarken nytimes manşetten verirken susan bir medya varsa bu ülkede kimse de çıkıp özgürlükten demokrasiden bahsetmesin.