Enes Yiğit adlı üyeden alıntı

Bu gençler birileri tarafından beyinlerine hükmedilmiş kimseler. Birileri onlara bilinçli olarak eylem yaptırıyor. CHP her fırsatta mahkemeye gidiyor. Siz de gidin. Ama olay ağaç koruma davası değil, eylem çıkarma isteği. Bakınız: Ordo ab chao.

hocam eline koluna saglık nihayet bilinçli biri çıktı maksat eylem çıkarmak terör olayıda bitti artık millet neyi bahane edicegini şaşırdı ordu mordu hikaye orduda türkiyenin poliste bazıları yanlış bilinçlendirme yaparak akıllara birşey sokmak istiyor asker polise mermi sıkmaz poliste askere sıkmaz..

Ek Olarak: hükümetin şu durumda yapacagı tek şey hemen vur emri vermesi eyleme katılan kaç kişi varsa kurşuna dizilmeli milletin hastası colu cocugu var bundan etkilenmek zorundamı arkadaş ben olsam hemen vur emrini verirdim yemin olsunki taş atıyosan mermiyede katlanırsın aslanım çölde deve süren sıcagına katlanır yani yol göründü vur emri cıkarmak şart yani arkları toplayabilirsem canlı yayına bu konu hakkında bilgi vericem vur emrinin çıkarılması için bak bakım o zaman taş sopa atan oluyormu..

Ek Olarak:

LikeSend adlı üyeden alıntı

Son Dakika : 1.Ordu Komutanlığından Harbiye'ye ihtimallere karşı 3 bölük asker sevkiyatı yapıldı.

HARBİYE ORDU EVİ KOMUTANI; BİR DAHA BİBER GAZI SIKILDIGINDA ASKERE VUR EMRİ VERECEĞİM Kaynak : Bölgeden Aktivistler

SON DAKİKA : Harbiye Ordu Evinde Askerler Dışarı Çıktı Polis Geri Çekildi..
ORDU EVİ BAHÇESİNE YARALILAR İÇİN SEYYAR ÇADIR KURULDU.
Harbiyede büyük yerleşik halk desteği de var ve polis geri çekilmiş durumda

Haber kirliliği olabilir , hükümet iktidar yanlıları hiç kızmasınlar medyayı susturan gerçeklerin bilinmesini engelleyen direnişçiler değil iktidarın ta kendisidir.

hocam konunuzun kaynagınızı gösterebilirmisiniz cvp bekliyoruz yani o kadar kritik cümleler yazıyosunki fakat kaynak gösterilmiyor ne hikmetse kafadanmı uyduruluyor bu cümleler merak ettim ?