byfors adlı üyeden alıntı

Ek Olarak: hükümetin şu durumda yapacagı tek şey hemen vur emri vermesi eyleme katılan kaç kişi varsa kurşuna dizilmeli milletin hastası colu cocugu var bundan etkilenmek zorundamı arkadaş ben olsam hemen vur emrini verirdim yemin olsunki taş atıyosan mermiyede katlanırsın aslanım çölde deve süren sıcagına katlanır yani yol göründü vur emri cıkarmak şart yani arkları toplayabilirsem canlı yayına bu konu hakkında bilgi vericem vur emrinin çıkarılması için bak bakım o zaman taş sopa atan oluyormu..


Adil davranmak gerekirse dediğin doğru. Ama adalet ile adam kazanılmıyor bazen. Sabretmek lazım. Mesela çocuklar polise taş atarken mermiyle karşılık verilmiyordu. Daha sonra o kandırılmış çocuklara oyuncak, çikolata vs dağıtıldı ve kalpleri kazanıldı. Eğer şu an o gençleri vurursak, onları yönetenlerin ekmeğine yağ sürmüş oluruz. Öfkeyle hareket etmeyelim.

byfors adlı üyeden alıntı

Ek Olarak: hocam konunuzun kaynagınızı gösterebilirmisiniz cvp bekliyoruz yani o kadar kritik cümleler yazıyosunki fakat kaynak gösterilmiyor ne hikmetse kafadanmı uyduruluyor bu cümleler merak ettim ?


"Ey iman edenler, eğer size bir fasık bir haber getirirse onu iyice araştırın, sonra bilmeden bir topluluğa sataşırsınız da yaptığınıza pişman olursunuz." Hucurat suresi, 6. ayet

Ne zaman bu haberleri komünist ve dinsiz olmayan kanallar haber yapar, o zaman inanırım. Gerisi faso fiso...