Bu arada ne çok vur indirci varmış arkadaş . Unutulmamalıdır ki o vursun dediğiniz adamların evine götürdüğü ekmeğin parasını ben veriyorum ! Orada direnişte olanlar veriyor . Hem karnını doyuralım hem de gelsin vursunlar kafalarına göre . Bakıyorum da demokrasi size gerçekten 2 numara büyük birşey o yüzden asla anlayamazsınız .

Şimdi koruyanlar devlete sadece kendilerine ters bi durum olunca söylenmeye başlar devlet hööyttt diyince de susar kabullenir. Unutmayın ki halklar devletler için yoktur , devletler halklar için vardır görevleri de bizlere hizmet etmek huzurumuzu refahımızı daha iyi yaşamamızı sağlamak , haklarımızı çıkarlarımızı korumak savunmak . Benim paramla bana padişahlık yapmak ananı da al git şeklinde hitap edip artislik yapmak kafama gözüme gaz bombaları atmak değil az eleştirdiğimde tutuklamak susturmak eleştiri hakkımı engellemek değildir .

İlk okuldan beri MGV de büyüdüm bu partinin tabanında yıllarca takıldım çalıştım bana kimse bunların ne olduğunu öğretmeye kalkmasın. Ben geç uyandım bari siz erken uyanın . Devlet dediğin böyle olmaz insan dediğin böyle olmaz müslüman dediğinde böyle olmaz . Bir insan ota boka dini allahı katıyorsa münafık üçkağıtçıdan başka bişey değildir. Ki bunların alayı katıyor yandaşları da aynı kendileri de aynı .

Halkına zulmeden bir iktidar meşruiyetini yitirmiştir diye ben söylemedim bu polislere vuruyomusunuz kırıyomusunuz napıyosanız yapın şu taksimi temizleyin diyen kişi söyledi. Bu kadar da dönek olunmaz hadi o dönüyor bari siz yemeyin.