Enes Yiğit adlı üyeden alıntı

Adil davranmak gerekirse dediğin doğru. Ama adalet ile adam kazanılmıyor bazen. Sabretmek lazım. Mesela çocuklar polise taş atarken mermiyle karşılık verilmiyordu. Daha sonra o kandırılmış çocuklara oyuncak, çikolata vs dağıtıldı ve kalpleri kazanıldı. Eğer şu an o gençleri vurursak, onları yönetenlerin ekmeğine yağ sürmüş oluruz. Öfkeyle hareket etmeyelim.



"Ey iman edenler, eğer size bir fasık bir haber getirirse onu iyice araştırın, sonra bilmeden bir topluluğa sataşırsınız da yaptığınıza pişman olursunuz." Hucurat suresi, 6. ayet

Ne zaman bu haberleri komünist ve dinsiz olmayan kanallar haber yapar, o zaman inanırım. Gerisi faso fiso...


hocam seni tebrik ediyor cani gönülden destekliyorum kurdugun cümle gönlüme taht kurdu yani böle 2 3 cümle gören ülkede yaşanıyor sanıyor ne biliyim ülkenin aynı cocuklarına farklı bakanlar var uyur gözerler bunların liderleri zaten. fakat bunlar kazanılsada bir derde çare olmaz bunları direk indireceksin yada sokaga çıkma yasagı altını çiziyorum (Ohal Olagan Üstü Hal Bölge)ilan ediceksin kimse cıkmıcak cıkanı indiriceksin benım böyle kanunum var ben bu ülkeyi yönetmekle mükellefim kurallara aykırıydı indirildi/vuruldu gibi diyiceksin kimse sana müdahale edemez.