byfors adlı üyeden alıntı

hocam ülkenin haberi twitterdenmi yapılıyorda twitter adresi veriyorsun o cümleyi kurdugun yerin adresini neden vermiyorsun anlamadım copy pastemi yapıyorsun atıp tutanlardan haberin kaynagı varmı kaynagı haber sitelerinde veya canlı yayında ?

Taksimde onbinlerce insan sabah 5 den beri canlı izliyorum çatışıyor bana tv de yayınlayan bir tane kanal göster hangisi canlı yayında ? Stv verirmi sanıyosun ? Kanal 7 mi vericek yoksa ? Aç kendin canlı dha yayınlarını izle film sahnesi değil hepsi taksimde oluyor el ceziresi reutersı nytimesı rtl si canlı yayında aralıksız alt yazılar ile anlık bilgi akışı sağlarken bu ülkenin bilinen tüm kanalları başbakanın halka seslenişi icraatın içinden kilibini izletiyordu .

İşini doğru yapan neticesinden korkmaz yayın yasağı koymaz bi çıkar halkın durumuyla ilgili bi açıklama yapar . Ama niye yapsın ki 3-5 mehmet için hareket etmeyen susan şimdi de susar .

Sen bu adamları inançlı sanıp dindarlıkları için seviyosan da otur ağla müslüman verdiği oydan da sorumludur .