LikeSend adlı üyeden alıntı

Bu arada ne çok vur indirci varmış arkadaş . Unutulmamalıdır ki o vursun dediğiniz adamların evine götürdüğü ekmeğin parasını ben veriyorum ! Orada direnişte olanlar veriyor . Hem karnını doyuralım hem de gelsin vursunlar kafalarına göre . Bakıyorum da demokrasi size gerçekten 2 numara büyük birşey o yüzden asla anlayamazsınız .

Şimdi koruyanlar devlete sadece kendilerine ters bi durum olunca söylenmeye başlar devlet hööyttt diyince de susar kabullenir. Unutmayın ki halklar devletler için yoktur , devletler halklar için vardır görevleri de bizlere hizmet etmek huzurumuzu refahımızı daha iyi yaşamamızı sağlamak , haklarımızı çıkarlarımızı korumak savunmak . Benim paramla bana padişahlık yapmak ananı da al git şeklinde hitap edip artislik yapmak kafama gözüme gaz bombaları atmak değil az eleştirdiğimde tutuklamak susturmak eleştiri hakkımı engellemek değildir .

İlk okuldan beri MGV de büyüdüm bu partinin tabanında yıllarca takıldım çalıştım bana kimse bunların ne olduğunu öğretmeye kalkmasın. Ben geç uyandım bari siz erken uyanın . Devlet dediğin böyle olmaz insan dediğin böyle olmaz müslüman dediğinde böyle olmaz . Bir insan ota boka dini allahı katıyorsa münafık üçkağıtçıdan başka bişey değildir. Ki bunların alayı katıyor yandaşları da aynı kendileri de aynı .

Halkına zulmeden bir iktidar meşruiyetini yitirmiştir diye ben söylemedim bu polislere vuruyomusunuz kırıyomusunuz napıyosanız yapın şu taksimi temizleyin diyen kişi söyledi. Bu kadar da dönek olunmaz hadi o dönüyor bari siz yemeyin.


1 haber yapıyorsan kaynagını koy önce yanlış bilgilendirme yapma ayrıca senin paranla padişahlık yapan yok polis bıraksın camı cerceveyi indirsinler yine senin cebindenmi cıkarsınlar sonra acınmayasın + sen ekmek veriyorsan al işçi partisine hemen zam yap adamlar bayram etsin arkadaş sen cok olumsuz cümle kuruyorsun olmayan haberi burda gerçekci gibi yansıtıyorsun twitter adresi vermen çocuksu delinin biri bişi uydurur herkes peşinden gider (sözüm meclisten dışarı kımse alınmasında) yani bu işler böle atıp tutmakla olmuyor malesef hükümete gerekli çagrıyı yapmak farz oldu yani bu taşı sopayı atanlar imanli biri olamaz kendi müslüman insanının camını cercevesini kırmak müslümana yakışmadıgından ötürü bu taş sopa atanları ırkı belirsiz kökü belirsiz kiminin kimligi tc olanları şiddetle kınıyorum