Taksimde onbinlerce insan sabah 5 den beri canlı izliyorum çatışıyor bana tv de yayınlayan bir tane kanal göster hangisi canlı yayında ? Stv verirmi sanıyosun ? Kanal 7 mi vericek yoksa ? Aç kendin canlı dha yayınlarını izle film sahnesi değil hepsi taksimde oluyor el ceziresi reutersı nytimesı rtl si canlı yayında aralıksız alt yazılar ile anlık bilgi akışı sağlarken bu ülkenin bilinen tüm kanalları başbakanın halka seslenişi icraatın içinden kilibini izletiyordu .
İşini doğru yapan neticesinden korkmaz yayın yasağı koymaz bi çıkar halkın durumuyla ilgili bi açıklama yapar . Ama niye yapsın ki 3-5 mehmet için hareket etmeyen susan şimdi de susar .
Sen bu adamları inançlı sanıp dindarlıkları için seviyosan da otur ağla müslüman verdiği oydan da sorumludur .
İşini doğru yapan neticesinden korkmaz yayın yasağı koymaz bi çıkar halkın durumuyla ilgili bi açıklama yapar . Ama niye yapsın ki 3-5 mehmet için hareket etmeyen susan şimdi de susar .
Sen bu adamları inançlı sanıp dindarlıkları için seviyosan da otur ağla müslüman verdiği oydan da sorumludur .
sımdı peki sana soruyorum bu agaç meselesini savunanların kaçtane dikili agacı var polisi kötülemek gibi olmasında polis görevini yapmak zorunda güvenligi saglamak zorunda şiddetle veya narinle yani bir şekil saglaması gerekıyor görevi bu polis asker olmasa sen sokaga cıkabilirmisin dis ülkelerin askerleri kapında gezerken böyle olaylar anca savaş çıkıcak aileni yok edicekler bişilerini yok edicekler ozaman bu toprakların degeri anlaşılır umarım olur yani olmasın demiyorum bu millete hiçbir şey yaranmaz önceki başbakanlar için nette haber aratın hep bahane hep bahane yani yararına yapılanları göstermek yerıne kötülüklerini gösteriyorlar bizim millet işi yokuşa sürmeye bayılır yalan dolan ne biliyim artık millet milletlikten cikmis komedi yani tiyatro sahnesi gibi olmus sadece güldürüyor izleyenleri polis olsa idim onları göz altına alır sabah akşam joplar mosmor ederdim keşke yetkili biri olsam bana taş atsalar üzerine yagsam saganak yagışlı şöle muaha :D