-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar, yeni bir anime (çizgi dizi) blogu oluşturdum 1 kaç ay oludu açalı tam olarak zamanı bilmiyorum (: Günlük birkaç konu girmekteyim ve pazar günleri animenin yeni bölümü çıktıgı için günlük tık sayım 1000'i buluyor .. Hatta o konu geçen hafta ayın 9u yani, 900 tık aldı ..
1. Bu iyi birşeymi yeni bir blog için ?
2. Şablona şunu ekledim, iyi mi yaptım ?
3. Ayarlar > Arama Tercihleri bölümündeki Meta etiketler - açıklama bölümüne şunları girdim, dogrumudur ?
one piece, one piece izle, one piece 720p izle, one piece hakkında herşey, one piece sbs, one piece karakter tanıtımı,
4. Ping-o-matic adlı siteye hiç pingletmedim sitemi, iyi mi yapıyorum kötümü ? Ve yapılması gereken başka seo ayarları varmı onuda bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
İlk etapta en önemlisi az ve öz anahtar kelime ile, çok backlink kasmadan siteyi güncelleyecek içerik girmektir. Yazma bölümünde pingleme servislerini işleyerek ve sitemap oluşturarak her yeni yazıda arama motorlarını haberdar edersiniz ama size tavsiyem 3 ay sonra yazma gücünüz düşecekse şimdiden bu sayıyı çok yukarlarda tutmayın. 1 Yazı ile başlayacaksanız 1 yazı ile devam edin. Konuya bakılacak olursa zaten daha fazlasıda mümkün gibi durmuyor. Başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEO | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** P**
-
-
-
Ticaret
58, (%97)
One Piece'i çok severim ve takipçisiyim.
İlk başlangıç olarak yapman gereken girebildiğin kadar japonca one piece sitesinden Türkçe'ye çevirerek özgün haber ve makaleler yayınlaman.
Sitenin keywords, meta tag vs. onları da düzgün ayarlaman lazım, siten yeni olduğu için backlink vs. çok fazla bunlara takılma daha.
En önemlisi fansubları düzgün ve her pazar, diğer sitelerden erken çıkarabilirsen zaten siten zamanla tutulacaktır.
Sakın 1-2 ay kimse gelmiyor falan diye işi bırakma, devam et sonuçlarını kesinlikle alacaksındır.
Başarılar dilerim, nakama! :)