-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmarter
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yandex bile o kadar reklam yapmasına rağmen zor piyasada tutunmaya çalışırken bu tür ufak projeler sadece maddi zarar verir ülkemiz tam bağımlı bir Google hastası malesef :D
Atesh
Düş Peşindeysn Düş Peşime
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
telekominikasyon
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bence burada ana adres yazmanız yerine webmasterların sitenize nasıl site ekleyeceğini falan yazsanız ve en azından bir kaç webmaster aracı bilgisi verseniz hiç olmazsa sayaç gibi birşey paylaşsanız çok daha iyi olur gibime geliyor. Herşeye rağmen inş. başarılı olursunuz.
10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bencede webmasterleri çekecek ve cazip gelecek şeyler eklenmeli.
Ama şuda var ki google ile karşılaştıranları, bu ne ya, olmamış, çok ekmek yemeniz lazım diyenleri anlamıyorum. Bu işler bir mesaj yazmaya benzemez. Destek olmak lazım en azından googleye verdiğimiz değerin 100% 5 ini. Nihayetinde bizden biridir bu site, biz bu gün bu girişimcileri soğutur isek yıllar geçer biz niye yapamadık deriz.
Hocam, Allah yolunuzu açık etsin. İnşaallah en güzel yerlere gelirsiniz. Karınca misali destekçinizim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Tasarım iyi fakat aramalarda sonuca ulaşmak çok zor ve sanırım sistem elle kaydediliyor veritabanına bir bot sistemi oluşturmanız şart.
Aracomtr
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Search Engine
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Yorumlar için teşekkürler.
Öncelikle yoğun bir data ile uğraşıyoruz. Bigdata olunca ciddi bir maliyet tablosu ortaya çıkıyor. Bunun altından zamanla kalkabileceğimize inanıyoruz. Kullanıcıların bizi kullanmaması için sebebleri olduğu da doğrudur. Fakat bizim amacımız bize hitap eden farklı bir algoritmanın peşindeyiz. Arama sonuçları her geçen gün iyiye gidecektir.
İyi Çalışmalar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Developer - Kurumsal
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
52, (%100)
ara.com.tr sizi eskiden beri biliyorum arkadaşların bir çoğunun dediğine katılıyorum. Neden Türkiye'nin kendi arama motoru yok neden google veya bir başkasına ihtiyac duyuyoruz. Bu her zaman böyle teknoloji maalesef ülkemizde çok zayıf ..
Yorum yapan bazı arkadaşlar eleştiri yaparken düzgün bir dille yazın bence, cünkü adamlar burda Türk arama motorundan bahsediyor ve önceden de bildiğim bir site ara.com.tr kardeş çalışmaların çok güzel öneri olarak;
* Hedef kitlen webmaster lar olsun
* Dikkat etmedim ama sayfanın altında hata bildir ekle çıkan hataları kullananlar sana bildirsin.
* Webmaster araçları kesinlikle ekle
* Google webmaster tools dan yola cık
* Google plusu örnek al
* Boot sistemin ne alemde bilmiyorum ama indexlerin çok az sayıda
inceleyip detaya inerim elimden gelen bişey olursa da yardım ederim bir Türkün arama motoru uğraşına destek olmak Vatani görevdir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Telegram Üzerinden Dolar Kazanmak İstermisiniz? https://t.me/kazancrehberiyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
utkukumral adlı üyeden alıntı
Ben de ilk 3 sıralamada olduğumuz bağlama fiyatları kelimesine baktım. Yokuz. ilk sayfada tek bir firma var sadece. Neden böyle bir sonuç geliyor.
Sizin Sitelerinizin Çıkmaması Aramanın Kötü Olduğu Anlamına Gelmez...
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.emrekarakaya.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Destekliyorum hocam damlaya damlaya göl olurmuş. Arama hedefiniz 1.hedef olsun bence yapacağınız her iş arama kriterlerinizi artırmak daha fazla daha doğru sonuçlar çıkarmak olsun. Çok fazla özellik eklemek yerine sitenin amacını geliştirdikten sonra özellik eklemek daha doğru olur bence.
Düz mantık düşünürsek google'ı örnek alalım. İlk başta email servisi harita servisi blog servisi var mıydı? Yoktu. Siz alanınıza yönelin ilk önce derim ben :)